Scherpe Tarieven

Persoonlijk Contact

Advies Op Maat

Klassikaal & Digitaal Trainen

Vacature Microsoft Office docent

Westhaghe Training & Advies is regelmatig op zoek naar freelance trainers die training kunnen verzorgen in (onder andere) MS Office-programma’s. Wij zijn een opleidingsinstituut dat Microsoft Office trainingen verzorgd in Nederland maar ook (ver) daarbuiten. Door de groei van ons klantenbestand zijn wij op zoek naar trainers die op het gebied van Excel, Word, PowerPoint, Outlook, SharePoint, Access, Office365, SharePoint en Project verschillende (maatwerk)trainingen kunnen verzorgen. Deze trainingen zijn veelal onderverdeeld in een basis, gevorderd, expert niveau en soms gaan tot een VBA niveau. Naast incompany trainingen verzorgen wij ook – op een zevental locaties in Nederland – open rooster training voor Office aan.

Functie-eisen:

  • Ervaring in het verzorgen van MS-Office trainingen op basis, gevorderden en expert niveau.
  • Goede communicatieve vaardigheden.
  • Flexibele en klantgerichte instelling.
  • In het bezit van rijbewijs B en bereid tot reizen in Nederland.
  • Online agenda met beschikbaarheid is een pré
  • Zelf in VBA Programmeren is een pré

Bent u of ken je iemand die Microsoft Office docent is en toe is aan een nieuwe uitdaging. Wij komen graag in contact met diegene. Reageren naar aanleiding van deze vacature? Dat kan stuur uw CV (met foto) en een begeleidende brief naar info@westhaghe.com met als onderwerp Freelance Microsoft Office docent en wij nemen contact met u op.

Ontvang onze tips, tricks & aanbiedingen in je mailbox!

Wil je onze gratis tips en tricks ontvangen waardoor je sneller en effectiever kunt werken? Vul dan onderstaand formulier in!

Beoordeeld met een 9.3 met 900+ ervaringen op Springest

Ton

5-stars-png-no-background-4

"Erg fijne en duidelijke uitleg. Het meekijken op de beamer was een fijne manier waarop iedereen mee kon kijken. Ik heb heel veel kennis van alle mogelijkheden opgedaan. Een echte aanrader voor mensen die met PowerBI aan de slag gaan en zijn."

Danny Geelhoed

5-stars-png-no-background-4

"Mooie interactieve training op basis van pragmatische oefeningen. Leerzaam en heel veel nieuwe handigheidjes geleerd van een enthousiaste trainster. Tijd is te kort en kan ook nog in een meerdaagse training worden gevat."

Jan Does

5-stars-png-no-background-4

"Heel veel van geleerd veel truukjes en de PDF gaat zeker helpen. Veel nieuwe zaken ontdekt. Het was een gezellige training. Trainer was zeer kundig. Heeft heel veel ervaring. Ga dit zeker toepassen in mijn werk."

Nicolien Blokhuis

5-stars-png-no-background-4

"De training was plezierig en leerzaam door de goede afwisseling van instructie en zelf oefenen. Omdat de groep niet groot was (vier deelnemers) was er voldoende ruimte om vragen te stellen. "

RichardZegstroo

Richard Zegstroo

Opleidingsadviseur

Kunnen we je ergens mee helpen?

Heb je ergens hulp bij nodig of wil je weten of een training bij je leerdoelen past? Neem dan contact op voor vrijblijvend advies.

Bel ons op 020-3080466 of mail naar ons via info@westhaghe.com. We helpen je graag!