Office 365 & Cloud training

Scherpe Tarieven

Persoonlijk Contact

Advies Op Maat

Klassikaal & Digitaal Trainen

Excel logo

Office 365 biedt gebruikers nieuwe mogelijkheden aan op IT-services in Cloud diensten en zijn gericht op de zakelijke markt. Office 365 biedt kleine en middelgrote bedrijven vanaf vrijwel elke locatie toegang tot de hulpprogramma’s van Microsoft Office die je kent en vertrouwt, plus IT-services op bedrijfsniveau die eenvoudig zijn te beheren. {tab Amsterdam}

Op onze locatie in Amsterdam verzorgen wij regelmatig Office 365 cursussen. Via onderstaande button kunt u zien welke data beschikbaar zijn:

Cursusdata Amsterdam

Eindhoven

Op onze locatie in Eindhoven verzorgen wij regelmatig Office 365 cursussen. Via onderstaande button kunt u zien welke data beschikbaar zijn:

Cursusdata Eindhoven

Rotterdam

Op onze locatie in Rotterdam verzorgen wij regelmatig Office 365 cursussen. Via onderstaande button kunt u zien welke data beschikbaar zijn:

Cursusdata Rotterdam

Utrecht

Op onze locatie in Utrecht verzorgen wij regelmatig Office 365 cursussen. Via onderstaande button kunt u zien welke data beschikbaar zijn:

Cursusdata Utrecht

Voor wie? Trainingsinhoud

Hieronder kunt u de inhoud van de Office 365 training verzorgt door Westhaghe Training & Advies. Dit is de standaard inhoud en duur (1 dag) die wij aanbieden. Uiteraard is het mogelijk om de inhoud en duur desgewenst aan te passen aan uw eisen, wensen en/of omgeving. Enkele onderwerpen die behandeld worden zijn;

  • Kennismaking van het Office 365 en de Cloud
  • Teamsites met SharePoint
  • Office Web Apps gebruiken
  • Navigatie
  • Het werken met SharePoint en Office 365
  • Vragenronde

Westhaghe Training & Advies biedt ondersteuning voor eindgebruikers die de stap maken naar Office 365 en de Cloud. Door verschillen en nieuwe mogelijkheden tijdens gerichte trainingen toe te lichten, zijn de deelnemers aan het eind van de Office 365 training in staat om de gehele Office 365 dienst onder de knie te krijgen.

Onze Office docenten verzorgen trainingen onder andere in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Haag, Eindhoven, Almere en Alkmaar.
Westhaghe Training & Advies is gespecialiseerd in migratie trainingen naar de nieuwste MS Office 365.

De Office 365 cursus bieden wij ook aan in een open rooster vorm. Op onze locaties Amsterdam, Eindhoven en Utrecht vinden de Office 365 trainingen plaats. De prijs voor deze cursus is 449 euro (exc. BTW) per cursist. Bekijk de geplande cursusdata voor de training Office 365 via bovenstaande button.

Tip: bent u alleen op zoek naar een Excel training? Bekijk hier de mogelijkheden

Meer weten over dit onderwerp?

Benieuwd naar de mogelijkheden van een cursus? Vraag vrijblijvend meer informatie aan en we sturen je binnen 24 uur meer informatie op over het desbetreffende onderwerp.

Beoordeeld met een 9.3 met 1.100+ ervaringen op Springest

Ton

5-stars-png-no-background-4

"Erg fijne en duidelijke uitleg. Het meekijken op de beamer was een fijne manier waarop iedereen mee kon kijken. Ik heb heel veel kennis van alle mogelijkheden opgedaan. Een echte aanrader voor mensen die met PowerBI aan de slag gaan en zijn."

Danny Geelhoed

5-stars-png-no-background-4

"Mooie interactieve training op basis van pragmatische oefeningen. Leerzaam en heel veel nieuwe handigheidjes geleerd van een enthousiaste trainster. Tijd is te kort en kan ook nog in een meerdaagse training worden gevat."

Jan Does

5-stars-png-no-background-4

"Heel veel van geleerd veel truukjes en de PDF gaat zeker helpen. Veel nieuwe zaken ontdekt. Het was een gezellige training. Trainer was zeer kundig. Heeft heel veel ervaring. Ga dit zeker toepassen in mijn werk."

Nicolien Blokhuis

5-stars-png-no-background-4

"De training was plezierig en leerzaam door de goede afwisseling van instructie en zelf oefenen. Omdat de groep niet groot was (vier deelnemers) was er voldoende ruimte om vragen te stellen. "