OASE het leerplatform voor Office 365

Scherpe Tarieven

Persoonlijk Contact

Advies Op Maat

Klassikaal & Digitaal Trainen

Als uw bedrijf net overgestapt is naar Office 365 of op het punt staat om over te stappen dan is OASE wellicht een goed hulpmiddel voor uw eindgebruikers. Met OASE zullen uw medewerkers sneller, efficiënter en effectiever met Office 365 om gaan. Het kennisniveau van elke eindgebruiker kan door middel van OASE naar een hoger niveau getild worden. Wilt u weten hoe, lees dan snel verder!

OASE is het online kennis en videoplatform voor Office 365. Via dit platform krijgen uw medewerkers toegang tot meer dan 1000 animaties/instructie-video’s en leertrajecten over Office 365. De Office 365 omgeving van Microsoft is zeer veranderlijk en krijgt regelmatig updates en nieuwe functionaliteiten. Deze updates en nieuwe functionaliteiten vindt u terug in OASE, omdat het platform zich blijft ontwikkelen en dus ingaat op recente updates en/of wijzigingen binnen Office 365. OASE is de manier om op de hoogte te blijven van de belangrijkste veranderingen en om deze onder de knie krijgen. U geeft uw medewerkers de kans om continue zelf te leren op hun eigen tempo. Het platform is benaderbaar via elk device en kan zowel op de werkplek als thuis worden gebruikt. Wilt u meer weten over OASE of heeft u interesse in deze leervorm? Vraag via ons contactformulier een vrijblijvende demo aan en bekijk hieronder alvast een aantal van de mogelijkheden!

{tab Introductie OASE}

{tab Excel Filteren}

{tab Teams Vergaderopties}

{tab Outlook handige functies}

{/tabs} OASE het online leerplatform voor Office 365

Meer weten over dit onderwerp?

We verzorgen verschillende verschillende cursussen! Laat hieronder uw gegevens achter en we sturen u vrijblijvend een uitgebreid overzicht toe met alle mogelijkheden.

Beoordeeld met een 9.3 met 1.000+ ervaringen op Springest

Ton

5-stars-png-no-background-4

"Erg fijne en duidelijke uitleg. Het meekijken op de beamer was een fijne manier waarop iedereen mee kon kijken. Ik heb heel veel kennis van alle mogelijkheden opgedaan. Een echte aanrader voor mensen die met PowerBI aan de slag gaan en zijn."

Danny Geelhoed

5-stars-png-no-background-4

"Mooie interactieve training op basis van pragmatische oefeningen. Leerzaam en heel veel nieuwe handigheidjes geleerd van een enthousiaste trainster. Tijd is te kort en kan ook nog in een meerdaagse training worden gevat."

Jan Does

5-stars-png-no-background-4

"Heel veel van geleerd veel truukjes en de PDF gaat zeker helpen. Veel nieuwe zaken ontdekt. Het was een gezellige training. Trainer was zeer kundig. Heeft heel veel ervaring. Ga dit zeker toepassen in mijn werk."

Nicolien Blokhuis

5-stars-png-no-background-4

"De training was plezierig en leerzaam door de goede afwisseling van instructie en zelf oefenen. Omdat de groep niet groot was (vier deelnemers) was er voldoende ruimte om vragen te stellen. "