Scherpe Tarieven

Persoonlijk Contact

Advies Op Maat

Klassikaal & Digitaal Trainen

Trots! De compleet nieuwe en duidelijke Westhaghe website

Een groot aanbod van trainingen en workshops, diverse leveranciers en veel verschillende doelgroepen. De uitdaging was om van al deze factoren een overzichtelijke en bruikbare website te maken voor onze klanten. Na veel energie en denkwerk is het gelukt! We nemen je graag mee naar enkele highlights van onze nieuwe website:

Razendsnel de juiste training vinden
Gebruik je weleens Booking.com om een hotel te boeken of een vergelijkbare site? Dan heb je aan de linkerkant een keuzemenu staan waar je vinkjes kunt zetten, zodat je precies bij datgene uitkomt wat je zoekt. Wij nu ook! Klik maar eens op “Trainingen & Cursussen” en je kunt gelijk aan de linkerkant de gewenste categorie, het onderwerp en jouw niveau aanvinken. Dat is pas gebruikersgemak, want de juiste training vindt je sneller dan ooit tevoren. Als je je niveau nog niet kent, dan…

Test zelf je Microsoft Office kennis
Hoe staat het met jouw persoonlijke vaardigheden op het gebied van bijvoorbeeld Microsoft Outlook, PowerPoint of Excel? Als je de Office Kennistest doet kom je erachter en geeft het systeem je een advies over trainingen die je gemak opleveren en tijd laten besparen. Zo eenvoudig is het.

Zekerheid gegarandeerd
Er zijn trainingen die voor elke kantoormedewerker of thuiswerker interessant zijn. Denk aan Microsoft Word, PowerPoint, Excel en Outlook. Daarom geldt voor deze veel gevraagde trainingen een startgarantie. Je hebt de zekerheid dat de training altijd doorgaat.

We zijn door heel Nederland aanwezig!
Dat betekent onder andere voor landelijke organisaties dat we voor iedere medewerker een trainingslocatie dichtbij hebben. Je vindt ze alle tien via deze rechtstreekse link. In welk gebouw zien we jou binnenkort terug?

Inspiratie krijgt een prominente rol
Soms wil je uitgedaagd worden of kom je in aanraking met iets wat je eerder nog niet wist. Het kan gaan om opleidingen die juist nu interessant zijn om te volgen, maar ook om aantrekkelijke acties of redenen om in digitale kennis te investeren. Al dit soort inspiratie hebben we samengevoegd op onze blogpagina. Wil je geïnspireerd blijven worden? Klik dan op een willekeurige blog en vul aan de rechterzijde het formulier in. Zo ontvang je gratis tips, tricks en aanbiedingen in je mailbox. Tegenwoordig gaat het in onze samenleving namelijk om continue leren.

Bepaal zelf je staffelkorting
We geven de mogelijkheid om tegen zeer gunstige prijzen deel te nemen aan trainingen in ons open rooster. Hiervoor kunnen bedrijven Training Coupons aankopen die het mogelijk maken om meerdere collega’s tegen een scherp tarief op te leiden. Een Training Coupon aanvragen was nog nooit zo gemakkelijk.

Verduidelijking van trainingsmethoden
Ons doel is om altijd een methode aan te kunnen bieden die bij de klant past. Dat kan bij de klant, zelfs op de werkplek, maar natuurlijk ook steeds vaker via E-Learning. Alle methoden staan op deze pagina en als je iets op maat wilt laten maken dan kan dat natuurlijk ook. Bijvoorbeeld in een hybride vorm.

Een oproep
De website is gemaakt voor onze klanten. We stellen het enorm op prijs als er suggesties zijn om nog meer verbeteringen aan te brengen. Ook wij houden van constant leren!

Screenshot 2020-12-08 at 11.43.56

Ontvang onze tips, tricks & aanbiedingen in je mailbox!

Wil je onze gratis tips en tricks ontvangen waardoor je sneller en effectiever kunt werken? Vul dan onderstaand formulier in!

Beoordeeld met een 9.3 met 1.000+ ervaringen op Springest

Ton

5-stars-png-no-background-4

"Erg fijne en duidelijke uitleg. Het meekijken op de beamer was een fijne manier waarop iedereen mee kon kijken. Ik heb heel veel kennis van alle mogelijkheden opgedaan. Een echte aanrader voor mensen die met PowerBI aan de slag gaan en zijn."

Danny Geelhoed

5-stars-png-no-background-4

"Mooie interactieve training op basis van pragmatische oefeningen. Leerzaam en heel veel nieuwe handigheidjes geleerd van een enthousiaste trainster. Tijd is te kort en kan ook nog in een meerdaagse training worden gevat."

Jan Does

5-stars-png-no-background-4

"Heel veel van geleerd veel truukjes en de PDF gaat zeker helpen. Veel nieuwe zaken ontdekt. Het was een gezellige training. Trainer was zeer kundig. Heeft heel veel ervaring. Ga dit zeker toepassen in mijn werk."

Nicolien Blokhuis

5-stars-png-no-background-4

"De training was plezierig en leerzaam door de goede afwisseling van instructie en zelf oefenen. Omdat de groep niet groot was (vier deelnemers) was er voldoende ruimte om vragen te stellen. "

RichardZegstroo

Richard Zegstroo

Opleidingsadviseur

Kunnen we je ergens mee helpen?

Heb je ergens hulp bij nodig of wil je weten of een training bij je leerdoelen past? Neem dan contact op voor vrijblijvend advies.

Bel ons op 020-3080466 of mail naar ons via info@westhaghe.com. We helpen je graag!