Scherpe Tarieven

Persoonlijk Contact

Advies Op Maat

Klassikaal & Digitaal Trainen

Microsoft Word maatwerk training

Microsoft Word is in vele opzichten een programma met diverse functies. Kenmerkend voor Microsoft Word zijn de verschillende geautomatiseerde opdrachten, waardoor het voor de gebruiker eenvoudig is om bijvoorbeeld een inhoudsopgave, paginanummering of kop/-voetteksten in te voegen. Westhaghe Training & Advies heeft in samenwerking met onze freelance Microsoft Word trainers een opzet gemaakt om voor bedrijf die veelvuldig met Word werken een passende maatwerk in MS Word te verzorgen. In deze maatwerk training voor Microsoft Word kiest het bedrijf zelf de te trainen onderwerpen om zo optimaal gebruik te maken van de trainingsdagen.

Voor deze training in Word, gaat Westhaghe Training & Advies in samenspraak met de klant en de desbetreffende trainer een eigen outline aanmaken. Diverse onderwerpen zoals kruisverwijzingen, kolomindeling instellen, watermerk, bepalen van de lay-out van een pagina of Autocorrectie gebruiken en aanpassen zijn enkele opties voor de training. Andere opties zijn in samenspraak met de trainer beschikbaar en kunnen gekozen worden uit diverse niveau’s (Basis, Gevorderd of Expert).

Deze maatwerk trainingen in Microsoft Word kunnen wij verzorgen in Micorsoft Word 2007, Microsoft Word 2010 en Microsoft Word 2013. Wilt u een afspraak met één van onze opleidingsadviseurs op het gebied van Microsoft Office. U kunt via deze link in contact komen voor een Microsoft Word maatwerk training.

MS Word maatwerk training

Ontvang onze tips, tricks & aanbiedingen in je mailbox!

Wil je onze gratis tips en tricks ontvangen waardoor je sneller en effectiever kunt werken? Vul dan onderstaand formulier in!

Beoordeeld met een 9.3 met 900+ ervaringen op Springest

Ton

5-stars-png-no-background-4

"Erg fijne en duidelijke uitleg. Het meekijken op de beamer was een fijne manier waarop iedereen mee kon kijken. Ik heb heel veel kennis van alle mogelijkheden opgedaan. Een echte aanrader voor mensen die met PowerBI aan de slag gaan en zijn."

Danny Geelhoed

5-stars-png-no-background-4

"Mooie interactieve training op basis van pragmatische oefeningen. Leerzaam en heel veel nieuwe handigheidjes geleerd van een enthousiaste trainster. Tijd is te kort en kan ook nog in een meerdaagse training worden gevat."

Jan Does

5-stars-png-no-background-4

"Heel veel van geleerd veel truukjes en de PDF gaat zeker helpen. Veel nieuwe zaken ontdekt. Het was een gezellige training. Trainer was zeer kundig. Heeft heel veel ervaring. Ga dit zeker toepassen in mijn werk."

Nicolien Blokhuis

5-stars-png-no-background-4

"De training was plezierig en leerzaam door de goede afwisseling van instructie en zelf oefenen. Omdat de groep niet groot was (vier deelnemers) was er voldoende ruimte om vragen te stellen. "

RichardZegstroo

Richard Zegstroo

Opleidingsadviseur

Kunnen we je ergens mee helpen?

Heb je ergens hulp bij nodig of wil je weten of een training bij je leerdoelen past? Neem dan contact op voor vrijblijvend advies.

Bel ons op 020-3080466 of mail naar ons via info@westhaghe.com. We helpen je graag!