Motiverende Gesprekstechnieken

Scherpe Tarieven

Persoonlijk Contact

Advies Op Maat

Klassikaal & Digitaal Trainen

Uitstekende communicatieve vaardigheden zijn in uw dagelijkse werkzaamheden onontbeerlijk. Uiteraard moet u over de juiste gesprekstechnieken en -vaardigheden beschikken. Deze training richt zich voornamelijk op de motiverende gesprekstechniek.

Deze training is bij uitstek geschikt voor deelnemers die hun mondelinge vaardigheden willen verbeteren, veel gesprekken moeten voeren (voor hun werk) en deze efficiënter willen laten verlopen.

Onderwerpen die aan bod komen tijdens deze Motiverende Gesprekstechnieken training zijn:

  • Cursisten maken kennis met Motiverende Gesprekstechnieken;
  • Cursisten leren in korte oefeningen bewust te worden van reparatiereflexen;
  • Cursisten leren d.m.v. praktijkoefeningen bewust te worden van persoonlijke invloed op gesprekken;
  • Deelnemers herinterpreteren het begrip Motivatie.

Onder leiding van een ervaren communicatie trainer wordt onder meer gewerkt met ervaringsuitwisseling, individuele opdrachten en groepsopdrachten. Gedurende de training worden zowel theorie en praktijk afgewisseld.

Na de training heeft u als medewerker een fundamenteel begrip hoe om te gaan met de verschillende gesprekstechnieken tijdens gesprekken.

Wilt u meer over deze training weten? Of een Motiverende Gesprekstechnieken training voor uw medewerkers organiseren, vraag dan via onze chatfunctie of 020-3080466 een vrijblijvende offerte aan.

Meer weten over dit onderwerp?

We verzorgen verschillende verschillende cursussen! Laat hieronder uw gegevens achter en we sturen u vrijblijvend een uitgebreid overzicht toe met alle mogelijkheden.

Beoordeeld met een 9.3 met 1.000+ ervaringen op Springest

Ton

5-stars-png-no-background-4

"Erg fijne en duidelijke uitleg. Het meekijken op de beamer was een fijne manier waarop iedereen mee kon kijken. Ik heb heel veel kennis van alle mogelijkheden opgedaan. Een echte aanrader voor mensen die met PowerBI aan de slag gaan en zijn."

Danny Geelhoed

5-stars-png-no-background-4

"Mooie interactieve training op basis van pragmatische oefeningen. Leerzaam en heel veel nieuwe handigheidjes geleerd van een enthousiaste trainster. Tijd is te kort en kan ook nog in een meerdaagse training worden gevat."

Jan Does

5-stars-png-no-background-4

"Heel veel van geleerd veel truukjes en de PDF gaat zeker helpen. Veel nieuwe zaken ontdekt. Het was een gezellige training. Trainer was zeer kundig. Heeft heel veel ervaring. Ga dit zeker toepassen in mijn werk."

Nicolien Blokhuis

5-stars-png-no-background-4

"De training was plezierig en leerzaam door de goede afwisseling van instructie en zelf oefenen. Omdat de groep niet groot was (vier deelnemers) was er voldoende ruimte om vragen te stellen. "