MOS PowerPoint 2016

Scherpe Tarieven

Persoonlijk Contact

Advies Op Maat

Klassikaal & Digitaal Trainen

Cursusinhoud Offerte aanvragen

Voor wie?

Binnen het Microsoft Office Specialist pakket (MOS) verzorgd Westhaghe Training & Advies MOS PowerPoint 2016 training. In deze MOS PowerPoint 2016 training is worden de cursisten getraind naar een hoog niveau van PowerPoint kennis. Wilt u PowerPoint specialist worden binnen uw organisatie? Dan is de MOS PowerPoint 2016 training een ideale uitkomst.

Trainingsinhoud

Westhaghe Training & Advies biedt voor deze cursisten een samengestelde training in MOS PowerPoint 2016 die u klaarstoomt voor het MOS examen. Deze MOS training combineert de PowerPoint training basis en gevorderd / ervaren waarbij dieper op de PowerPoint stof wordt getraind. Deze training is in tegenstelling tot andere Office trainingen 2 dagen. De bedoeling van deze MOS PowerPoint 2016 training is om te oefenen hoe het daadwerkelijke examen MOS PowerPoint 2016 in zijn werk gaat. Enkele onderwerpen die voorkomen in deze MOS PowerPoint training zijn;

 • PowerPoint verkennen
 • Tabellen en Grafieken
 • Een presentatie maken
 • Animaties
 • Grafische objecten in uw presentatie
 • Presentatie afronden
 • Grafische objecten in uw presentatie
 • PowerPoint aanpassen
 • Een Huisstijl maken
 • Voorstelling aanpassen
 • Speciale effecten
 • Geavanceerde mogelijkheden
Certificering

Om het MOS certificaat te ontvangen moet het examen 77-729 Microsoft behaalt worden. Hierna kunnen de volgende niveaus ook behaald worden, MOS: Expert en MOS: Master. Hierover meer op onze MOS: Microsoft Office Specialist pagina. Voor de trainingsmogelijkheden voor deze examens kunt u contact met ons opnemen.

Na de training en het succesvol afronden van het PowerPoint 2016-examen heeft u als medewerker een fundamenteel begrip van de PowerPoint-omgeving en bent u in staat taken onafhankelijk uitvoeren in PowerPoint 2016. Onze MOS PowerPoint 2016 training is in verschillende talen en trainingsvormen beschikbaar. Vanaf 3 personen is het echter al financieel aantrekkelijker om de training in-company te volgen.

De Microsoft Office Specialist (MOS) 2016-certificeringsexamens vormen een nieuwe, op prestaties gebaseerde methode waarmee de kennis, vaardigheden en capaciteiten van een kandidaat met betrekking tot MOS 2016-programma’s beter kunnen worden getest:

 • In tegenstelling tot in vorige versies wordt de opdrachtnaam meestal niet genoemd in de instructies voor de MOS 2016-examentaken. Zo worden er bijvoorbeeld geen functienamen genoemd, maar wordt hiervan een beschrijving gegeven. Dit betekent dat kandidaten moeten weten wat het doel is van de programmafunctionaliteit en waarvoor deze meestal wordt gebruikt, om de taken in elk van de projecten goed te kunnen uitvoeren.
 • Tijdens het MOS 2016-examen zijn meerdere projecten opgenomen.

Voor een volledig overzicht van de training klik op de bovenstaande link. Tijdens deze training wordt naast de cursusinhoud natuurlijk ook ruimte vrij gemaakt voor vragen aan de trainer. Voorkennis aangaande het besturingssysteem van Microsoft is wel vereist (Windows 2000/XP/Vista/W7/W8) en de kennis van Word Basis, Gevorderde en Expert training. Deze training wordt ook in het Engels gegeven.

Meer weten over dit onderwerp?

We verzorgen verschillende verschillende cursussen! Laat hieronder uw gegevens achter en we sturen u vrijblijvend een uitgebreid overzicht toe met alle mogelijkheden.

Beoordeeld met een 9.3 met 1.000+ ervaringen op Springest

Ton

5-stars-png-no-background-4

"Erg fijne en duidelijke uitleg. Het meekijken op de beamer was een fijne manier waarop iedereen mee kon kijken. Ik heb heel veel kennis van alle mogelijkheden opgedaan. Een echte aanrader voor mensen die met PowerBI aan de slag gaan en zijn."

Danny Geelhoed

5-stars-png-no-background-4

"Mooie interactieve training op basis van pragmatische oefeningen. Leerzaam en heel veel nieuwe handigheidjes geleerd van een enthousiaste trainster. Tijd is te kort en kan ook nog in een meerdaagse training worden gevat."

Jan Does

5-stars-png-no-background-4

"Heel veel van geleerd veel truukjes en de PDF gaat zeker helpen. Veel nieuwe zaken ontdekt. Het was een gezellige training. Trainer was zeer kundig. Heeft heel veel ervaring. Ga dit zeker toepassen in mijn werk."

Nicolien Blokhuis

5-stars-png-no-background-4

"De training was plezierig en leerzaam door de goede afwisseling van instructie en zelf oefenen. Omdat de groep niet groot was (vier deelnemers) was er voldoende ruimte om vragen te stellen. "