MOS Excel 2016 training

Scherpe Tarieven

Persoonlijk Contact

Advies Op Maat

Klassikaal & Digitaal Trainen

Cursusinhoud Offerte aanvragen
Voor wie?

Excel 2016 is de nieuwste versie van Microsoft Office. De training MOS Excel 2016 bereid u voor op de MOS: Microsoft Office Excel 2013 examen. Met het MOS certificaat kan u aantonen dat u op een expert niveau kan werken met Excel. De MOS Excel 2016 training is bedoeld voor cursisten die over goede computervaardigheden (minimaal op het niveau ECDL Core) beschikken en hoger op willen komen in hun Excel vaardigheden. Voor veel functies is het noodzakelijk om over meer kennis en vaardigheden te beschikken dan de doorsnee gebruiker. Denk aan helpdeskmedewerkers, applicatiebeheerders, managementassistenten en secretaresses.

Inhoud MOS Excel 2016 Training

Westhaghe Training & Advies biedt voor deze cursisten een samengestelde training in MOS Excel 2016 die u klaarstoomt voor het MOS examen. Deze MOS training combineert de Excel training basis, gevorderd en expert waarbij dieper op de Excel stof wordt getraind. Deze training is in tegenstelling tot andere Office trainingen 2 dagen. De bedoeling van deze MOS Excel 2016 training is om te oefenen hoe het daadwerkelijke examen MOS Excel 2016 in zijn werk gaat. Enkele onderwerpen die voorkomen in deze MOS Excel training zijn;

 • Rekenen met geavanceerde functies
 • Werken met een database
 • Gebruik maken van draaitabellen
 • Importeren en exporteren van gegevens
 • Gegevens presenteren met grafieken
 • Werken met grafische objecten
 • Excelomgeving aanpassen
 • Werkprocessen stroomlijnen
 • Samenwerken binnen Excel
 • Werkbladen controleren
 • Werkbladen controleren
 • Hulpmiddelen voor gegevens
 • Analyseren van Gegevens
 • Werken met meerdere Excelbestanden
 • Na de training en het succesvol afronden van het Excel 2016-examen heeft u als medewerker een fundamenteel begrip van de Excel-omgeving en bent u in staat taken onafhankelijk uitvoeren in Excel 2016. Onze MOS Excel 2016 training is in verschillende talen en trainingsvormen beschikbaar. Vanaf 3 personen is het echter al financieel aantrekkelijker om de training in-company te volgen.

  De Microsoft Office Specialist (MOS) 2016-certificeringsexamens vormen een nieuwe, op prestaties gebaseerde methode waarmee de kennis, vaardigheden en capaciteiten van een kandidaat met betrekking tot MOS 2016-programma’s beter kunnen worden getest:

  • In tegenstelling tot in vorige versies wordt de opdrachtnaam meestal niet genoemd in de instructies voor de MOS 2016-examentaken. Zo worden er bijvoorbeeld geen functienamen genoemd, maar wordt hiervan een beschrijving gegeven. Dit betekent dat kandidaten moeten weten wat het doel is van de programmafunctionaliteit en waarvoor deze meestal wordt gebruikt, om de taken in elk van de projecten goed te kunnen uitvoeren.
  • Tijdens het MOS 2016-examen zijn meerdere projecten opgenomen.

  Voor een volledig overzicht van de training klik op de bovenstaande link. Tijdens deze training wordt naast de cursusinhoud natuurlijk ook ruimte vrij gemaakt voor vragen aan de trainer. Voorkennis aangaande het besturingssysteem van Microsoft is wel vereist (Windows 2000/XP/Vista/W7/W8) en de kennis van Excel Basis, Gevorderde en Expert training. Deze training wordt ook in het Engels gegeven.

  Meer weten over dit onderwerp?

  Benieuwd naar de mogelijkheden van een cursus? Vraag vrijblijvend meer informatie aan en we sturen je binnen 24 uur meer informatie op over het desbetreffende onderwerp.

  Beoordeeld met een 9.3 met 1.100+ ervaringen op Springest

  Ton

  5-stars-png-no-background-4

  "Erg fijne en duidelijke uitleg. Het meekijken op de beamer was een fijne manier waarop iedereen mee kon kijken. Ik heb heel veel kennis van alle mogelijkheden opgedaan. Een echte aanrader voor mensen die met PowerBI aan de slag gaan en zijn."

  Danny Geelhoed

  5-stars-png-no-background-4

  "Mooie interactieve training op basis van pragmatische oefeningen. Leerzaam en heel veel nieuwe handigheidjes geleerd van een enthousiaste trainster. Tijd is te kort en kan ook nog in een meerdaagse training worden gevat."

  Jan Does

  5-stars-png-no-background-4

  "Heel veel van geleerd veel truukjes en de PDF gaat zeker helpen. Veel nieuwe zaken ontdekt. Het was een gezellige training. Trainer was zeer kundig. Heeft heel veel ervaring. Ga dit zeker toepassen in mijn werk."

  Nicolien Blokhuis

  5-stars-png-no-background-4

  "De training was plezierig en leerzaam door de goede afwisseling van instructie en zelf oefenen. Omdat de groep niet groot was (vier deelnemers) was er voldoende ruimte om vragen te stellen. "