Microsoft Word training

Word logo

Offerte aanvragen

Veel mensen gebruiken Microsoft Word voor hun werk, maar halen er lang niet uit wat er in zit. De door ons verzorgde Word trainingen zullen daar verandering in brengen. Onze Microsoft Office Word trainingen zijn zeer praktisch, nuttig en ontzettend leuk om mee te maken. Door goed uit de praktijk genomen voorbeelden te gebruiken ervaren onze cursisten de Microsoft Word trainingen als zeer nuttig.

Binnen onze Word cursussen onderscheiden wij 3 niveau’s (levels), te weten Word Basis training, Word Gevorderde training en Word Expert training. Elke training wordt in 1 dag onderwezen tenzij anders is vermeld of afgesproken met de klant. In onderstaand schema kunt u een keuze maken in het niveau van de Microsoft Word trainingen. U kunt zich inschrijven voor de betreffende Word training die aansluit bij uw wensen en leerbehoefte. Wilt u dagelijks effici├źnter en effectiever werken met Microsoft Word? Kies dan snel de desbetreffende training of vraag direct een offerte aan!

{slider Microsoft Word Basis Training|closed}

{slider Microsoft Word Gevorderde Training}

{slider Microsoft Word Expert Training}

{slider MOS Word}

{slider Microsoft Word Maatwerk training}

{/sliders}

Ideaal verzorgde Microsoft Word training!

Westhaghe Training & Advies biedt verschillende trainingen van de verschillende versies van Microsoft Office aan namelijk, Word 2016, Word 2013, Word 2010, Word 2008 (Macinstosh), Word 2007 en Word 2003. Enkele locaties waar wij Word trainingnen kunnen verzorgen zijn Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Eindhoven, Breda, Alkmaar, Almere of Den Haag.

  • Training

    Microsoft Word training

  • Cursusmethoden

    In-Company, Virtueel/Hybride

Beoordeeld met een 9.3 met 850+ ervaringen op Springest

Ton

5-stars-png-no-background-4

"Erg fijne en duidelijke uitleg. Het meekijken op de beamer was een fijne manier waarop iedereen mee kon kijken. Ik heb heel veel kennis van alle mogelijkheden opgedaan. Een echte aanrader voor mensen die met PowerBI aan de slag gaan en zijn."

Danny Geelhoed

5-stars-png-no-background-4

"Mooie interactieve training op basis van pragmatische oefeningen. Leerzaam en heel veel nieuwe handigheidjes geleerd van een enthousiaste trainster. Tijd is te kort en kan ook nog in een meerdaagse training worden gevat."

Jan Does

5-stars-png-no-background-4

"Heel veel van geleerd veel truukjes en de PDF gaat zeker helpen. Veel nieuwe zaken ontdekt. Het was een gezellige training. Trainer was zeer kundig. Heeft heel veel ervaring. Ga dit zeker toepassen in mijn werk."

Nicolien Blokhuis

5-stars-png-no-background-4

"De training was plezierig en leerzaam door de goede afwisseling van instructie en zelf oefenen. Omdat de groep niet groot was (vier deelnemers) was er voldoende ruimte om vragen te stellen. "