Microsoft Teams training

Een nieuw onderdeel in het Office-pakket is een feit! Met Microsoft Teams is het mogelijk om alle gesprekken, vergaderingen, bestanden en notities voor iedereen toegankelijk te maken. Alles op slechts 1 plek waar samenwerking centraal staat.

Microsoft Teams is beschikbaar voor alle organisaties die SharePoint en Office 365 gebruiken. Het is gebouwd op basis van bestaande Microsoft-technologie├źn die met elkaar worden gecombineerd door Office 365-groepen.

Tijdens deze 1 daagse Microsoft Teams training leert u om de productiviteit van eindgebruikers te verhogen door middel van een aantrekkelijke, mobiele en snelle manier van communiceren. Deze Microsoft Teams training is geschikt voor medewerkers die nog niet werken of effectiever willen werken met Teams. Daarnaast is de training tevens zeer geschikt voor key-users de mogelijkheid te trainen ter bevordering van de samenwerking binnen een bedrijf.

Wij geven op de volgende locaties deze Microsoft Teams training in het open rooster. In 1 cursusdag leert u effectief werken met Microsoft Teams: {tab Amsterdam}

Op onze locatie in Amsterdam verzorgen wij regelmatig Microsoft Teams trainingen. Via onderstaande button kunt u zien welke data beschikbaar zijn:

Cursusdata Amsterdam

Eindhoven

Op onze locatie in Eindhoven verzorgen wij regelmatig Microsoft Teams cursus. Via onderstaande button kunt u zien welke data beschikbaar zijn:

Cursusdata Eindhoven

Rotterdam

Op onze locatie in Rotterdam verzorgen wij regelmatig Microsoft Teams training. Via onderstaande button kunt u zien welke data beschikbaar zijn:

Cursusdata Rotterdam

Utrecht

Op onze locatie in Utrecht verzorgen wij regelmatig Microsoft Teams cursussen. Via onderstaande button kunt u zien welke data beschikbaar zijn:

Cursusdata Utrecht

Naast communicatie is Microsoft Teams ook uitermate geschikt als projectmanagementtool. Vanuit de chatinterface is het mogelijk om bestanden en documenten eenvoudig te delen met collega’s waardoor mailen niet meer nodig is. Iedereen heeft dankzij de ingebouwde chatfunctie direct de realtime versie van de documenten

Onderwerpen die centraal staan tijdens deze Teams training zijn onder andere;

 • Kennismaken met de nieuwe werkomgeving
 • Zoek tekst, personen of bestanden
 • Geavanceerd zoeken in Microsoft Teams
 • Bewaar een gesprek om later te lezen
 • Teams en kanalen inrichten, delen en beheren
 • Structuurbeheer in Microsoft Teams
 • Microsoft Teams gebruiken op diverse platformen
 • Beveiliging Microsoft Teams

Naast deze bovenstaande onderwerpen is het mogelijk om een maatwerk traject op te stellen met 1 van onze docenten. Hierbij kunt u kosteloos tijdens een telefonisch intake met de docent de leerdoelen en doelstellingen bespreken.

Westhaghe Training & Advies organiseert deze Microsoft Teams training graag bij u op locatie om zodoende in uw eigen Teams omgeving te trainen. Hierdoor zal de effecientie hoger zijn. Groepstrainingen kunnen wij al verzorgen vanaf 2 personen of meer.

Wilt u meer weten over deze Microsoft Teams training en de mogelijkheden om te trainen binnen uw organisatie? Bel ons op 020-3080 466 of spreek onze chat-operator aan voor meer informatie.

 • Training

  Microsoft Teams training

 • Cursusmethoden

  In-Company, Virtueel/Hybride

Beoordeeld met een 9.3 met 850+ ervaringen op Springest

Ton

5-stars-png-no-background-4

"Erg fijne en duidelijke uitleg. Het meekijken op de beamer was een fijne manier waarop iedereen mee kon kijken. Ik heb heel veel kennis van alle mogelijkheden opgedaan. Een echte aanrader voor mensen die met PowerBI aan de slag gaan en zijn."

Danny Geelhoed

5-stars-png-no-background-4

"Mooie interactieve training op basis van pragmatische oefeningen. Leerzaam en heel veel nieuwe handigheidjes geleerd van een enthousiaste trainster. Tijd is te kort en kan ook nog in een meerdaagse training worden gevat."

Jan Does

5-stars-png-no-background-4

"Heel veel van geleerd veel truukjes en de PDF gaat zeker helpen. Veel nieuwe zaken ontdekt. Het was een gezellige training. Trainer was zeer kundig. Heeft heel veel ervaring. Ga dit zeker toepassen in mijn werk."

Nicolien Blokhuis

5-stars-png-no-background-4

"De training was plezierig en leerzaam door de goede afwisseling van instructie en zelf oefenen. Omdat de groep niet groot was (vier deelnemers) was er voldoende ruimte om vragen te stellen. "