Microsoft SharePoint training

Scherpe Tarieven

Persoonlijk Contact

Advies Op Maat

Klassikaal & Digitaal Trainen

 

SharePoint training

Wij bieden voor diverse doelgroepen SharePoint trainingen aan die zeer praktisch en leerzaam zijn. Onze ervaren SharePoint trainers gebruiken praktijk voorbeelden in de trainingen waardoor u als cursist alle SharePoint functies ervaart. Bekijk al onze trainingen in SharePoint en ervaar het gemak van Westhaghe Training & Advies.

Westhaghe Training & Advies bekijkt de trainingsbehoefte vanuit de cursist zijn/haar perpectief. In het kort werkt het als volgt:

  • U of uw collega’s ervaren problemen binnen de SharePoint 2013 omgeving
  • U geeft deze gewenste onderwerpen aan bij onze SharePoint docenten indien gewenst kunt u uw eigen SharePoint praktijkbestanden meenemen.

Door deze aanpak ervaart u als cursist een zo optimaal mogelijk resultaat van uw trainingstijd in SharePoint.

Wij bieden voor diverse doelgroepen SharePoint trainingen aan die zeer praktisch en leerzaam zijn. Onze ervaren SharePoint trainers gebruiken praktijk voorbeelden in de trainingen waardoor u als cursist alle SharePoint functies ervaart. Bekijk al onze trainingen in SharePoint en ervaar het gemak van Westhaghe Training & Advies.

Elke SharePoint training wordt verzorgd door een zeer ervaren SharePoint trainer waardoor de kwaliteit van uw training uiterst hoog is. Naast de verschillende trainingen biedt Westhaghe Training & Advies ook SharePoint training aan in MOS SharePoint certificering en examens. In onderstaand schema kunt u een keuze maken in de verschillende SharePoint trainingen.

SharePoint Basis training

Volg een 2 daagse SharePoint Basis training waarbij u als cursist de basisbeginselen leert beheersen van de SharePoint omgeving. Deze cursussen zijn zeer geschikt voor eindgebruikers. Deze SharePoint Basis training geven wij ook klassikaal in Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht. Bekijk via onderstaande cursuspagina de volledige inhoud en de cursusdata.

De basis training in SharePoint kunt u volgen in de versies 2010, 2013 en 2016. Tijdens deze cursus gaat niet in op technische aspecten, hiervoor kunt u beter een SharePoint Gevorderde of Beheerderstraining volgen.

SharePoint Gevorderde training

Deze speciaal ontwikkelde training voor de gevorderde cursist in SharePoint is er om je voor te bereiden op het Site-Ownership binnen jouw eigen SharePoint omgeving. De training laat je kennis maken met de Site-Owner taken in een SharePoint-site. De trainingen kunnen door heel Nederland worden georganiseerd.  Bekijk via onderstaande cursuspagina de volledige inhoud en de cursusdata.

SharePoint gevorderde training

SharePoint cursus voor eindgebruikers

Onze 2-daagse cursussen voor eindgebruikers zijn praktisch ingericht waardoor het voor de cursisten aan het eind van de dag eenvoudig, makkelijk en snel op weg kunnen gaan in de SharePoint omgeving.

Bij Westhaghe Training & Advies is het mogelijk om een maatwerk SharePoint traject op te stellen. U kiest in samenspraak met onze SharePoint trainer de cursusonderwerpen die u graag terug ziet komen in de cursus. Naar aanleiding van het intakegesprek passen wij de training aan naar de behoefte en wensen van uw organisatie.

Bovenstaande SharePoint Eindgebruikers trainingen kan Westhaghe Training & Advies verzorgen in het Nederlands en in de Engelse taal. Deze SharePoint cursussen zijn mogelijk in groepsverband of 1-op-1 bij u op locatie. {slider SharePoint cursus voor Power Users } Als u meer te weten wilt komen in SharePoint kunt u er voor kiezen om deel te nemen aan de cursus voor Power Users. Na deze cursus bent u in staat om geavanceerde eindgebruikers taken uit te voeren en de site owners in SharePoint te ondersteunen.

MOS SharePoint training

Wilt u specialist worden in SharePoint dan is een MOS SharePoint training geschikt voor u. Na het volgen van deze cursus bent u klaargestoomd voor het MOS SharePoint examen.

Bij Westhaghe Training & Advies heeft u de keuze uit diverse SharePoint trainingsvormen namelijk een individuele training of een klassikale training. Bij een SharePoint klassikale incompany training adviseren wij meestal een maximale groepsgrootte van 10 cursisten.

  • Individuele SharePoint Site Owner cursus: Een 1-op-1 SharePoint cursus biedt de cursist in kwestie flexibiliteit. De SharePoint docent verzorgd de cursus op zijn of haar eigen locatie/huis. De cursist wordt onder begeleiding van een ervaren SharePoint docent alle in’s and out’s in SharePoint geleerd. De leerdoelen worden van tevoren door middel van een telefonische intake vastgesteld.
  • Klassikale SharePoint Site Owner in-company : Deze vorm van trainen is de meest voorkomende. Deze SharePoint training wordt bij u op locatie verzorgd. Dat kan zowel klassikaal als individueel. De leerdoelen worden van tevoren door middel van een telefonische intake vastgesteld. Tijdens deze SharePoint cursus kunt u eigen bestanden vanuit uw SharePoint omgeving aanleveren om in de cursus mee te werken.

Veel bedrijven stappen hedendaags over op SharePoint. Het centraal stellen van documenten waarbij medewerkers deze ten allen tijden kunnen raadplegen is hierin een groot voordeel. Na het volgen van een SharePoint training bij ons, zijn cursisten in staat volledig te kunnen werken in SharePoint.

Aan de hand van een eventueel telefonisch intake met 1 van onze SharePoint docenten, wordt in kaart gebracht welke onderwerpen u in uw eigen SharePoint trainingen wilt terug laten komen. Bij ons is het mogelijk om de training geheel naar uw wensen te kneden. Het grote voordeel is dat uw na de SharePoint cursus alle onderwerpen en functies die u uw medewerkers wilt laten leren aanbod komen.

Meer weten over dit onderwerp?

Benieuwd naar de mogelijkheden van een cursus? Vraag vrijblijvend meer informatie aan en we sturen je binnen 24 uur meer informatie op over het desbetreffende onderwerp.

Beoordeeld met een 9.3 met 1.100+ ervaringen op Springest

Ton

5-stars-png-no-background-4

"Erg fijne en duidelijke uitleg. Het meekijken op de beamer was een fijne manier waarop iedereen mee kon kijken. Ik heb heel veel kennis van alle mogelijkheden opgedaan. Een echte aanrader voor mensen die met PowerBI aan de slag gaan en zijn."

Danny Geelhoed

5-stars-png-no-background-4

"Mooie interactieve training op basis van pragmatische oefeningen. Leerzaam en heel veel nieuwe handigheidjes geleerd van een enthousiaste trainster. Tijd is te kort en kan ook nog in een meerdaagse training worden gevat."

Jan Does

5-stars-png-no-background-4

"Heel veel van geleerd veel truukjes en de PDF gaat zeker helpen. Veel nieuwe zaken ontdekt. Het was een gezellige training. Trainer was zeer kundig. Heeft heel veel ervaring. Ga dit zeker toepassen in mijn werk."

Nicolien Blokhuis

5-stars-png-no-background-4

"De training was plezierig en leerzaam door de goede afwisseling van instructie en zelf oefenen. Omdat de groep niet groot was (vier deelnemers) was er voldoende ruimte om vragen te stellen. "