Microsoft Office migratie trainingen

Scherpe Tarieven

Persoonlijk Contact

Advies Op Maat

Klassikaal & Digitaal Trainen

Microsoft Office is de meest gebruikte productiviteits software in kantoor omgevingen. De meeste gebruikers kennen hun Office uitstekend en kunnen er een hoge productiviteit mee behalen. Nu blijkt dat wanneer de organisatie overgaat op een andere/nieuwere versie dat deze productiviteit minder wordt. Om bij een migratie van Office deze productiviteitsdip zo klein mogelijk te maken is een migratie training van een halve of hele dag een uitstekende oplossing.

Stapt uw bedrijf of organisatie over naar een nieuwe versie van Microsoft Office, dan is het wellicht handig om de eindgebruikers binnen uw organisatie te trainen in deze verandering.

Westhaghe Training & Advies heeft voor deze overgang diverse Office migratie trainingen:

Naast trainingen is het ook mogelijk om de inhoud van deze Office migratie trainingen in de vorm van een presentatie te verzorgen.

Bekijk onze Office-migratie menukaart:

Meer weten over dit onderwerp?

Benieuwd naar de mogelijkheden van een cursus? Vraag vrijblijvend meer informatie aan en we sturen je binnen 24 uur meer informatie op over het desbetreffende onderwerp.

Beoordeeld met een 9.3 met 1.100+ ervaringen op Springest

Ton

5-stars-png-no-background-4

"Erg fijne en duidelijke uitleg. Het meekijken op de beamer was een fijne manier waarop iedereen mee kon kijken. Ik heb heel veel kennis van alle mogelijkheden opgedaan. Een echte aanrader voor mensen die met PowerBI aan de slag gaan en zijn."

Danny Geelhoed

5-stars-png-no-background-4

"Mooie interactieve training op basis van pragmatische oefeningen. Leerzaam en heel veel nieuwe handigheidjes geleerd van een enthousiaste trainster. Tijd is te kort en kan ook nog in een meerdaagse training worden gevat."

Jan Does

5-stars-png-no-background-4

"Heel veel van geleerd veel truukjes en de PDF gaat zeker helpen. Veel nieuwe zaken ontdekt. Het was een gezellige training. Trainer was zeer kundig. Heeft heel veel ervaring. Ga dit zeker toepassen in mijn werk."

Nicolien Blokhuis

5-stars-png-no-background-4

"De training was plezierig en leerzaam door de goede afwisseling van instructie en zelf oefenen. Omdat de groep niet groot was (vier deelnemers) was er voldoende ruimte om vragen te stellen. "