Microsoft Excel Expert training – Externe gegevens en macro’s

Scherpe Tarieven

Persoonlijk Contact

Advies Op Maat

Klassikaal & Digitaal Trainen

Excel Expert training – Externe gegevens & macro’s

U heeft al uitstekende kennis van Excel. Toch biedt Excel nog een aantal mogelijkheden die u nog niet
onderzocht heeft. Het automatiseren van repetitieve werkzaamheden met macro’s bijvoorbeeld. Of
het gebruiken van formulier elementen op uw werkblad. Of wat te denken van het importeren van
externe gegevens uit een database of CSV bestanden.

Voor deze Excel Expert training is ons standaard trainingsprogramma opgesteld door onze Excel docenten die veelal 20 jaar of meer ervaring hebben in het lesgeven. 

Deze Expert training verzorgen wij in de volgende Micrsoft Office versies;

 • Excel 2016
 • Excel 2013
 • Excel 2010
 • Excel 2007

Doelgroep

Ervaren Excel gebruikers die het onderste uit de kan willen halen door de werkzaamheden zo efficiënt mogelijk te laten verlopen en waar mogelijk te automatiseren.

Voorkennis

De benodigde voorkennis is Excel basis t/m expert. De Excel Expert training is echt geschikt voor de zeer ervaren Excel gebruikers.

Programma

 • Werkbladen controleren
 • Het dialoogvenster Ga Naar
 • Gegevensvalidatie
 • Wat-als-analyse
 • Importeren en exporteren van gegevens
 • Korte demo over Excel PowerQuery
 • Tabellen en relaties
 • Introductie macro’s
 • Introductie formulieren

Laptops huren

Onze Excel Expert training is hands-on, dat houdt in dat de deelnemer tijdens de training live in de Excel applicatie bezig is. Het is dan ook noodzakelijk dat elke cursist toegang heeft tot een computer of laptop. Mocht dit niet mogelijk zijn, is het mogelijk om bij ons een mobiel leslokaal te huren. Deze kosten kunt u optioneel aankopen bij uw aanvraag.

Maatwerk

Kiest u voor een incompany Excel training, dan is het mogeiljk om het cursusprogramma geheel naar eigen wens in te richten. In de kosteloze telefonische intake met onze docent kunt u aangeven welke leerdoelen u wilt terug laten komen tijdens de training. Daarnaast is het mogelijk om gedurende de training te werken met belangrijke documenten die u dagelijks gebruikt. 

Kennisniveau?

Twijfelt of u wel de juiste voorkennis beheerst om deel te nemen aan deze training?Geen zorgen! Wij hebben een (kosteloze) online kennistest ontwikkeld van 25 multiple-choice vragen waarbij u direct een uitslag krijgt welke Excel training het meest geschikt voor u is.

Ervaringen

Onze Excel trainingen zijn beoordeeld met een 9,1 op Springest! 

Meer weten over dit onderwerp?

We verzorgen verschillende verschillende cursussen! Laat hieronder uw gegevens achter en we sturen u vrijblijvend een uitgebreid overzicht toe met alle mogelijkheden.

Beoordeeld met een 9.3 met 900+ ervaringen op Springest

Ton

5-stars-png-no-background-4

"Erg fijne en duidelijke uitleg. Het meekijken op de beamer was een fijne manier waarop iedereen mee kon kijken. Ik heb heel veel kennis van alle mogelijkheden opgedaan. Een echte aanrader voor mensen die met PowerBI aan de slag gaan en zijn."

Danny Geelhoed

5-stars-png-no-background-4

"Mooie interactieve training op basis van pragmatische oefeningen. Leerzaam en heel veel nieuwe handigheidjes geleerd van een enthousiaste trainster. Tijd is te kort en kan ook nog in een meerdaagse training worden gevat."

Jan Does

5-stars-png-no-background-4

"Heel veel van geleerd veel truukjes en de PDF gaat zeker helpen. Veel nieuwe zaken ontdekt. Het was een gezellige training. Trainer was zeer kundig. Heeft heel veel ervaring. Ga dit zeker toepassen in mijn werk."

Nicolien Blokhuis

5-stars-png-no-background-4

"De training was plezierig en leerzaam door de goede afwisseling van instructie en zelf oefenen. Omdat de groep niet groot was (vier deelnemers) was er voldoende ruimte om vragen te stellen. "