MCITP Certificering

Scherpe Tarieven

Persoonlijk Contact

Advies Op Maat

Klassikaal & Digitaal Trainen

Voordat u in de gelegenheid bent om op te mogen gaan voor uw MCITP certificaat is de voorkennis in MCSA een vereiste. Deze vereisten staan in elke certificeringstraject voor de te volgen modules. Een MCITP certificering toont aan over welke technische en professionele vaardigheden iemand beschikt.

Het gaat hierbij dus niet alleen om de technische kennis van een Microsoft oplossing, maar om een breder kennisgebied.

Een MCITP is in staat een bepaalde rol te vervullen in relatie tot een specifieke oplossing en gerelateerde Microsoft producten. Voor u hebben wij de MCSE certificering op een rijtje gezet met de bijbehorende exameneisen en de aanbevolen trainingen.

{slider MCITP voor Office 365|closed}

De voorkennis voor deze MCITP examen is het volledig afronden van het MCTS certificaat.

Naast het examen bieden wij ook voorbereidende trainingen. In deze training leert u de volgende componenten van office 365 effectiever in te zetten voor uw organisatie: SharePoint online, Outlook, Exchange, Office, Lync en webapps.

   TitelTrainingExamen
  • Managing Office 365 Identities and Requirements
  • 20346A70-346
  • Enabling Office 365 Services
  • 10968B70-347

   Bij het behalen van deze examens behaald u het Microsoft Certified Solutions Associate (MCSA): Office 365 certificaat.

   {/sliders}

   Heeft u ambitie om uw MCITP certificaat te behalen door één van de bovenstaande modules te trainen of wilt u advies welke MCITP training / examen voor u het best passend is dan kunt u hierover bellen met onze opleidingsadviseurs op 020-3080466 of u mailt uw vraag naar info@westhaghe.com

   Meer weten over dit onderwerp?

   We verzorgen verschillende verschillende cursussen! Laat hieronder uw gegevens achter en we sturen u vrijblijvend een uitgebreid overzicht toe met alle mogelijkheden.

   Beoordeeld met een 9.3 met 900+ ervaringen op Springest

   Ton

   5-stars-png-no-background-4

   "Erg fijne en duidelijke uitleg. Het meekijken op de beamer was een fijne manier waarop iedereen mee kon kijken. Ik heb heel veel kennis van alle mogelijkheden opgedaan. Een echte aanrader voor mensen die met PowerBI aan de slag gaan en zijn."

   Danny Geelhoed

   5-stars-png-no-background-4

   "Mooie interactieve training op basis van pragmatische oefeningen. Leerzaam en heel veel nieuwe handigheidjes geleerd van een enthousiaste trainster. Tijd is te kort en kan ook nog in een meerdaagse training worden gevat."

   Jan Does

   5-stars-png-no-background-4

   "Heel veel van geleerd veel truukjes en de PDF gaat zeker helpen. Veel nieuwe zaken ontdekt. Het was een gezellige training. Trainer was zeer kundig. Heeft heel veel ervaring. Ga dit zeker toepassen in mijn werk."

   Nicolien Blokhuis

   5-stars-png-no-background-4

   "De training was plezierig en leerzaam door de goede afwisseling van instructie en zelf oefenen. Omdat de groep niet groot was (vier deelnemers) was er voldoende ruimte om vragen te stellen. "