MapInfo Basis training

Scherpe Tarieven

Persoonlijk Contact

Advies Op Maat

Klassikaal & Digitaal Trainen

Cursusinhoud Offerte aanvragen

MapInfo is een product van PitneyBows en een breed inzetbaar en gebruiksvriendelijk programma dat zich bevindt aan de top van het GIS-segment. Met dit programma kan uw eigen data gemakkelijk in kaart worden geanalyseerd en worden weergegeven in een kaart. Wij verzorgen basis trainingen in MapInfo in groepsverband.

In deze basiscursus Mapinfo leert u goed om te gaan met dit GIS-pakket. U leert lagen in vectorformaat en rasterformaat over elkaar leggen, alsmede het per dag instellen van de schaal waarop de verschillende objecten zichtbaar zijn op de kaart. Tevens wordt er ook aandacht besteed aan het plaatsen van tekst labels, de uitwisseling met andere systemen en het maken van thematische presentaties en tal van andere onderwerpen. Na het afronden van deze basiscursus kunt u zich een professionele gebruiker van Mapinfo noemen. Tenslotte krijgt iedere cursist die het programma afrondt een certificaat.

MapInfo training In deze basis MapInfo training komen de volgende cursusonderwerpen aan bod;

  • Het koppelen van tabellen met data join/geografische join;
  • Het veranderen van tabelstructuren;
  • Het maken van SQL-selecties;
  • Het samenvoegen van gebieden;
  • Het samenvoegen van objecten;

Zoekt u een MapInfo training? Dan kunnen wij deze cursus geheel op maat verzorgen. Heeft u enkele individuen binnen uw organisatie, dan is een klassikale training in het open rooster een financieel betere oplossing. Vraag meer informatie over deze GIS training via onze chatfunctie of via 020-3080466

Meer weten over dit onderwerp?

We verzorgen verschillende verschillende cursussen! Laat hieronder uw gegevens achter en we sturen u vrijblijvend een uitgebreid overzicht toe met alle mogelijkheden.

Beoordeeld met een 9.3 met 1.000+ ervaringen op Springest

Ton

5-stars-png-no-background-4

"Erg fijne en duidelijke uitleg. Het meekijken op de beamer was een fijne manier waarop iedereen mee kon kijken. Ik heb heel veel kennis van alle mogelijkheden opgedaan. Een echte aanrader voor mensen die met PowerBI aan de slag gaan en zijn."

Danny Geelhoed

5-stars-png-no-background-4

"Mooie interactieve training op basis van pragmatische oefeningen. Leerzaam en heel veel nieuwe handigheidjes geleerd van een enthousiaste trainster. Tijd is te kort en kan ook nog in een meerdaagse training worden gevat."

Jan Does

5-stars-png-no-background-4

"Heel veel van geleerd veel truukjes en de PDF gaat zeker helpen. Veel nieuwe zaken ontdekt. Het was een gezellige training. Trainer was zeer kundig. Heeft heel veel ervaring. Ga dit zeker toepassen in mijn werk."

Nicolien Blokhuis

5-stars-png-no-background-4

"De training was plezierig en leerzaam door de goede afwisseling van instructie en zelf oefenen. Omdat de groep niet groot was (vier deelnemers) was er voldoende ruimte om vragen te stellen. "