Scherpe Tarieven

Persoonlijk Contact

Advies Op Maat

Klassikaal & Digitaal Trainen

Managers opgelet: Grip en controle op de thuiswerkplek!

Managers opgelet: Grip en controle op de thuiswerkplek!

Stel je bent salesmanager, HR-manager of je geeft leiding aan een andere afdeling. Dan besef je jezelf wellicht ineens dat je voor bepaalde gegevens altijd afhankelijk was van een collega. Wellicht bekruipt je ook dat gevoel dat je niet in staat bent om jouw team te monitoren zoals voorheen, omdat je niet, of veel minder, fysiek bij elkaar komt. Heb je nog wel grip en controle op datgene wat je dagelijks aan het doen bent?

De wens om meer zelf te kunnen doen

Ongetwijfeld is het nu uitdagender om jouw collega bijvoorbeeld te vragen hoe je tot de juiste informatie komt, gegevens kunt combineren en data slim kunt beheren en gebruiken. Het is noodzakelijk geworden om meer zelf te kunnen doen, omdat je jouw collega niet voor dit soort zaken wil storen in de privésituatie. Tijdens een Microsoft Teams vergadering uitleggen aan een groep collega’s dat je onvoldoende kennis hebt om bijvoorbeeld een overzichtsrapportage te maken heeft ook niet je voorkeur.

En hoe zit het eigenlijk met de input van teamleden?

Normaal gesproken hoorde en zag je meer. De non verbale communicatie is daarnaast grotendeels verdwenen, want online gezichten lezen is uitdagend. Rapportage vraagt daarom om extra aandacht. Maar wat vraag je dan om op te leveren? Je wilt jouw teamleden niet confronteren met extra ballast, ze hebben zich immers de afgelopen periode al meer dan genoeg aan moeten passen. Net als jij overigens. Zou het zinvol zijn om de essentie van datgene wat je nodig hebt om grip en controle te houden in een visueel dashboard zichtbaar te maken? Wie deze kennis heeft kan waarschijnlijk veel andere rapportages ook leesbaarder en duidelijker maken. Dashboards zijn op hun beurt weer handig om tijdens online vergaderingen over voortgangsrapportages met elkaar te delen. Het voorkomt dat men verzandt in ellenlange discussies, omdat er minder op de wandelgangen gesproken is.

De run op Microsoft Excel voor managers

Wij denken dat grip en controle willen hebben de belangrijkste reden is waarom de opleiding ‘Microsoft Excel voor managers’ veel gevraagd wordt op dit moment. Je leert er onder andere in hoe je overzichtsweergaven maakt, gegevens samenvoegt, geavanceerde filters maakt en eenvoudige dashboards inricht. Allemaal zonder tussenkomst van de IT manager, want die heeft het nu druk genoeg met het professioneel en veilig blijven faciliteren van al die thuiswerkplekken. Daarnaast maak je kennis met Power Pivot, een technologie voor  gegevensmodellen waarmee je gegevensmodellen maakt, relaties tot stand brengt en berekeningen kunt uitvoeren.

Grip en controle start bij jezelf!

Het verrijken van jouw kennis rondom grip en controle en minder afhankelijk zijn van anderen start hier.

 

Doen!

Grip en controle op de thuiswerkplek!

Ontvang onze tips, tricks & aanbiedingen in je mailbox!

Wil je onze gratis tips en tricks ontvangen waardoor je sneller en effectiever kunt werken? Vul dan onderstaand formulier in!

Beoordeeld met een 9.3 met 900+ ervaringen op Springest

Ton

5-stars-png-no-background-4

"Erg fijne en duidelijke uitleg. Het meekijken op de beamer was een fijne manier waarop iedereen mee kon kijken. Ik heb heel veel kennis van alle mogelijkheden opgedaan. Een echte aanrader voor mensen die met PowerBI aan de slag gaan en zijn."

Danny Geelhoed

5-stars-png-no-background-4

"Mooie interactieve training op basis van pragmatische oefeningen. Leerzaam en heel veel nieuwe handigheidjes geleerd van een enthousiaste trainster. Tijd is te kort en kan ook nog in een meerdaagse training worden gevat."

Jan Does

5-stars-png-no-background-4

"Heel veel van geleerd veel truukjes en de PDF gaat zeker helpen. Veel nieuwe zaken ontdekt. Het was een gezellige training. Trainer was zeer kundig. Heeft heel veel ervaring. Ga dit zeker toepassen in mijn werk."

Nicolien Blokhuis

5-stars-png-no-background-4

"De training was plezierig en leerzaam door de goede afwisseling van instructie en zelf oefenen. Omdat de groep niet groot was (vier deelnemers) was er voldoende ruimte om vragen te stellen. "

RichardZegstroo

Richard Zegstroo

Opleidingsadviseur

Kunnen we je ergens mee helpen?

Heb je ergens hulp bij nodig of wil je weten of een training bij je leerdoelen past? Neem dan contact op voor vrijblijvend advies.

Bel ons op 020-3080466 of mail naar ons via info@westhaghe.com. We helpen je graag!