Westhaghe Training & Advies gebruikt cookies om u de meest geactualiseerde informatie te kunnen verstrekken

020 3080 466    [email protected]   Whatsapp  U kunt ons een WhatsApp-bericht sturen via nummer: 020 3080 466 Chat  

801 cursisten op beoordeelde ons met een: (9,3)
Boek een Last-minute training in ons open rooster  

U heeft veel gegevens in Excel-sheets. Uit deze sheets wilt u meer en sneller gegevens rangschikken en antwoorden vinden. Wij bieden een klassikale Excel Gevorderde cursus aan in Utrecht waarbij draaitabellen, databases en draaigrafieken centraal staan. Deze 1 daagse Excel cursus organiseren wij op onze locatie in Utrecht. U zit dan met andere deelnemers vanuit verschillende bedrijven. Klinkt spannend, maar ook van deze cursisten kunt u vaak Excel ervaringen gebruiken.

Een draaitabel is een uitgebreid hulpmiddel om gegevens uit (grote) sheets te rangschikken. Gedurende de trainingsdag leert u om meer inzichten en antwoorden uit uw Excel-gegevens te halen. Een draaitabel is daarom het hulpmiddel om gegevens te berekenen, samen te vatten en te analyseren om vergelijkingen, patronen en trends in uw gegevens te zien.

In Utrecht bieden wij deze Excel cursus gericht op draaitabellen, databases en draaigrafieken aan. Via onderstaande link kunt u zien wanneer deze Excel cursus wordt gegeven op onze cursuslocatie.
Cursusdata Excel Gevorderd – Tabellen en Databases (Utrecht)

Onze Excel docenten hebben veel didactische vaardigheden én hebben ervaring in het bedrijfsleven. Veel van onze Excel docenten hebben 10 of zelfs meer jaren ervaring waardoor ze elk probleem kunnen oplossen.

De sleutel tot het vinden van die antwoorden is het weten hoe je rijvelden en kolomvelden het beste kunt uitlijnen. In deze Excel Gevorderde cursus – Tabellen en Databases leert u de in’s and outs van Draaitabellen.

Meer gegevens halen uit uw draaitabellen

Bij Westhaghe Cursus & Advies bieden wij een cursus aan waarbij u leert werken met tabellen en databases en krijgt u te zien hoe u draaitabellen kunt gebruiken. Bovendien wordt uitgelegd hoe deze gegevens op een optimale manier kunnen worden gepresenteerd m.b.v. grafieken en de juiste (voorwaardelijke) opmaak.

Naast draaitabellen, gaat de docent ook in op het gebruik van draaigrafieken en draaitabellen met slicer en filter mogelijkheden.

Deze Excel cursus geven wij zowel klassikaal op 9 locaties in Nederland of inhouse bij u op locatie. Als u kiest voor een inhouse Excel Gevorderde cursus over Tabellen en Databases, dan is het mogelijk om vooraf een kosteloze telefonisch intake met onze Excel docent in te plannen. Hiermee worden de leerdoelen en verwachtingspatroon uitgestippeld zodat de cursustijd goed benut kan worden.

De voordelen van een Excel cursus op locatie

  • Maatwerk
  • Geen reistijd naar externe locaties
  • Gebruik maken van eigen Excel-bestanden
  • Vooraf een kosteloze telefonische intake met onze docent
  • Maximale groepsgrootte van 10 personen voor 1 vaste prijs
Excel Gevorderde training - Draaitabellen en Databases
Wilt u meer informatie over onze Excel cursus gericht op Draaitabellen en databases in Utrecht? Vraag vrijblijvend een offerte aan via onze chatfunctie of vul het formulier in

Wat cursisten over onze Excel cursus vinden: