Westhaghe Training & Advies gebruikt cookies om u de meest geactualiseerde informatie te kunnen verstrekken

020 3080 466    [email protected]   Whatsapp  U kunt ons een WhatsApp-bericht sturen via nummer: 020 3080 466 Chat  

801 cursisten op beoordeelde ons met een: (9,3)
Boek een Last-minute training in ons open rooster  

U mag van uw werkgever een cursus Excel volgen. Voor uw dagelijkse werkzaamheden zou het mooi zijn om meer te kunnen qua draaitabellen en draaigrafieken. Echter wilt u niet te veel reizen vanaf uw standplaats in Eindhoven. Mooi, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij organiseren Excel Gevorderde cursussen in Eindhoven gericht op Tabellen en Databases. Tijdens deze cursus is er speciaal aandacht voor draaitabellen, draaigrafieken, slicers en filter opties. Deze 1 daagse Excel cursus verzorgen wij in klassikale vorm op onze locatie in Eindhoven.

Als u meer wilt leren over tabellen en specifiek het gebruik van draaitabellen, is het handig om een cursus te volgen. Onze Excel docent legt uit hoe je eenvoudige en geavanceerde draaitabellen, draaigrafieken en filter-mogelijkheden kunt toepassen. Na deze Excel cursus bent u in staan om meer inzichten en antwoorden uit uw Excel-gegevens te halen. Een draaitabel is daarom het hulpmiddel om gegevens te berekenen, samen te vatten en te analyseren om vergelijkingen, patronen en trends in uw gegevens te zien.

In Eindhoven bieden wij deze Excel Gevorderde cursus aan die zich richt op draaitabellen, databases en draaigrafieken. Bekijk via onderstaande link wanneer deze Excel cursus wordt gegeven op onze cursuslocatie.
Cursusdata Excel Gevorderd – Tabellen en Databases (Eindhoven)

Nu is het maken van een draaitabel nog abracadabra maar na het volgen van deze cursus kunt u gemakkelijk en snel op de juiste manier werken in draaitabellen.

De sleutel tot het vinden van die antwoorden is het weten hoe je rijvelden en kolomvelden het beste kunt uitlijnen. In deze Excel Gevorderde cursus – Tabellen en Databases leert u de in’s and outs van Draaitabellen.

Meer gegevens halen uit uw draaitabellen

Bij Westhaghe Cursus & Advies bieden wij een cursus aan waarbij u leert werken met tabellen en databases en krijgt u te zien hoe u draaitabellen kunt gebruiken. Bovendien wordt uitgelegd hoe deze gegevens op een optimale manier kunnen worden gepresenteerd m.b.v. grafieken en de juiste (voorwaardelijke) opmaak.

Naast draaitabellen, gaat de docent ook in op het gebruik van draaigrafieken en draaitabellen met slicer en filter mogelijkheden.

Deze Excel cursus geven wij zowel klassikaal op 9 locaties in Nederland of inhouse bij u op locatie. Als u kiest voor een inhouse Excel Gevorderde cursus over Tabellen en Databases, dan is het mogelijk om vooraf een kosteloze telefonisch intake met onze Excel docent in te plannen. Hiermee worden de leerdoelen en verwachtingspatroon uitgestippeld zodat de cursustijd goed benut kan worden.

De voordelen van een Excel cursus op locatie

  • Maatwerk
  • Geen reistijd naar externe locaties
  • Gebruik maken van eigen Excel-bestanden
  • Vooraf een kosteloze telefonische intake met onze docent
  • Maximale groepsgrootte van 10 personen voor 1 vaste prijs
Excel Gevorderde training - Draaitabellen en Databases
Wilt u meer informatie over onze Excel cursus gericht op Draaitabellen en databases in Eindhoven? Vraag vrijblijvend een offerte aan via onze chatfunctie of vul het formulier in

Wat cursisten over onze Excel cursus vinden: