Westhaghe Training & Advies gebruikt cookies om u de meest geactualiseerde informatie te kunnen verstrekken

020 3080 466    [email protected]   Whatsapp  U kunt ons een WhatsApp-bericht sturen via nummer: 020 3080 466 Chat  

860 cursisten op beoordelen ons met een: (9,3)
Boek een Last-minute training in ons open rooster  

Office 365 training in Groningen

U heeft een onderneming in Groningen en stapt binnenkort over naar Office 365. U wilt medewerkers voorbereiden op de nieuwe functies en mogelijkheden? Westhaghe Training & Advies biedt in Groningen diverse opleidingsmogelijkheden om uw overgang naar Office 365 in goede banen te leiden.

Klassikale training Office 365 in Groningen

Met Office 365 docenten die veel ervaring en didactische vaardigheden beheersen is vrijwel elke training een succes. Bij een overgang naar Office 365 kunt u verschillende mogelijkheden aanbieden bij u medewerkers. In Groningen bieden wij Office 365 trainingen in klassikale vorm aan. Tijdens deze 1 daagse Office 365 training leren de medewerkers werken in de Cloud. In de klassikale training hanteren wij een vast trainingsprogramma.

Inhouse Office 365 training in Groningen

Wilt u een eigen Office 365 training zelf inrichten qua trainingsinhoud? Dan is een inhouse Office 365 training een uitkomst. Dit is vaak al financieel aantrekkelijk vanaf 3 personen of meer. Het grote voordeel van een inhouse training is dat u zelf kunt bepalen welke Office 365 apps behandeld gaan worden. Sterker nog, u krijgt van ons een gratis telefonische intake met 1 van onze Office 365 docenten. Gedurende dit gesprek stelt de docent het maatwerk programma op zodat tijdens de trainingsdag(en) effectief en efficiënt gebruikt wordt gemaakt van de cursustijd.

De Office 365 training is bij uitstek geschikt voor medewerkers/bedrijven die het Office365 pakket gebruiken of gaan gebruiken. Krijg een overzicht van de vele mogelijkheden om samen te werken met Office365

Naast trainingen kunnen wij ook korte Office 365 workshops, Office 365 presentaties of Office 365 consultancy-trajecten aanbieden.

Meer weten over deze mogelijkheden, neem contact met ons op via de chat of vraag direct informatie aan over Office 365 trainingen via het formulier en ontvang 10% korting!

Wat cursisten over onze Excel cursus vinden: