Westhaghe Training & Advies gebruikt cookies om u de meest geactualiseerde informatie te kunnen verstrekken

Wij verzorgen nu LIVE WEBINARS! Bekijk snel welke trainingen u kunt volgen via DEZE LINK!

Arrow up
Arrow down

020 3080 466    [email protected]   Whatsapp  U kunt ons een WhatsApp-bericht sturen via nummer: 020 3080 466 Chat  

860 cursisten op beoordelen ons met een: (9,3)
Boek een Last-minute training in ons open rooster  

Zoekt u voor uzelf of voor een groepje medewerkers een Power BI training in Utrecht?

Power BI is een zeer geavanceerd programma om data-analyses op te stellen. De vele functionaliteiten in Power BI brengt veel kennis en praktijkervaring met zich mee. Wilt u meer praktijkervaring en uw skills in Power BI verbeteren, dan hebben wij speciaal Power BI trainingen. Wij bieden diverse mogelijkheden in Power BI training aangepast aan uw eigen wensen om zo optimaal mogelijk gebruik te maken van uw trainingsbudget.

Vraag vrijblijvend informatie aan!

Onze Power BI trainingen in Utrecht bieden wij aan in het open rooster (klassikaal) of inhouse op uw eigen locatie. Er zijn 2 varianten namelijk de Power BI Basis training en de Power BI Gevorderde training. Elk niveau duurt 2 trainingsdagen. Tijdens deze handson Power BI training leert u van een gecertificeerd Power BI docent de handigheden en vooral hoe u het beste een Dashboard in Power BI kunt maken.

Klassikale Power BI training in Utrecht

In Utrecht geven wij klassikale Power BI trainingen, deze staan vooraf gepland met een vast programma. Gedurende de training werkt u met een gecertifceerde trainer het trainingsprogramma af. U zit tijdens deze klassikale Power BI training met maximaal 9 andere cursisten.

Inhouse Power BI training in Utrecht

Heeft u een groepje van 3 of meer personen die een Power BI training in Utrecht willen volgen? Dan is het financieel aantrekkelijker om een inhouse training op uw eigen locatie te organiseren. Andere grote voordelen van een Inhouse Power BI training zijn;

  • Maatwerk
  • Geen reistijd naar externe locaties
  • Gebruik maken van eigen data-bestanden
  • Vooraf een kosteloze telefonische intake met onze docent
  • Maximale groepsgrootte van 10 personen voor 1 vaste prijs

Waarom kiezen voor Westhaghe Training & Advies? Onze trainingen zijn goed beoordeeld, zijn praktijkgericht en scherp geprijsd.

Wilt u meer informatie over onze Power BI training in Utrecht? Vraag vrijblijvend een offerte aan via onze chatfunctie of vul het formulier in

Bij ons bent u aan het juiste adres voor Power BI trainingen!

Wat cursisten over onze Excel cursus vinden: