Scherpe Tarieven

Persoonlijk Contact

Advies Op Maat

Klassikaal & Digitaal Trainen

Krachtige managers kennen Power Pivot!

Dit gaat over de vraag of je als afdelings- of businessmanager afhankelijk wilt zijn van jouw collega die alles over data weet. Om goede besluiten te nemen verzoek je hem of haar, vaak diverse keren per maand, om slimme selecties uit de database te halen of informatie vanuit diverse systemen te combineren. Maar wat zou het betekenen als je zonder een database- of IT expert zelf jouw zakelijke beslissingen kunt nemen?

 

Investeer in méér dan de Office applicaties

Elke afdeling wordt steeds afhankelijker van IT. Dat betekent dat het nu de tijd is om te investeren in extra kennis. Het maakt je slagvaardig en levert een bijdrage aan jouw persoonlijke succes. Er was ooit ook een moment dat je leerde rekenen met Excel, maar de wereld om je heen is behoorlijk veranderd. De hoeveelheid data is gegroeid en daar ligt een schat aan bruikbare informatie waar je het bestaan nog niet van weet.

 

Data uit meerdere gegevensbronnen

Het grote verschil met Excel is dat er gegevens uit meerdere gegevensbronnen, denk aan Word bestanden of misschien wel SharePoint, gecombineerd kunnen worden in één Excel-werkmap. Op die manier kun je relaties leggen tussen miljoenen rijen van gegevens, berekeningen maken en duidelijke diagrammen of tabellen bouwen.

 

Efficiënte compressie zorgt voor razendsnel rekenen

In het verleden had je geduld nodig wanneer er data analyses gemaakt werden. Met Power Pivot kun je echter zelfs op je bureaublad enorme ingewikkelde berekeningen maken omdat er gebruikgemaakt wordt van slimme compressiealgoritmen. Iedereen die met een laptop kan werken heeft daarom de potentie om met data aan de slag te gaan.

Power Pivot hoort bij het veranderde samenwerken

Vroeger bleef het grootste gedeelte van interessante data binnen de muren van het bedrijf. Wie slim is gebruikt tegenwoordig ook data die afkomstig zijn van bijvoorbeeld internet. Daarnaast kennen veel organisaties multi-cloudomgevingen waarin bruikbare informatie in opgeslagen ligt. Al die gegevens, waar je vanaf je thuiswerkplek of kantoor toegang toe hebt, kun je op een intelligente manier voor jouw business laten werken en inzichtelijk maken door aantrekkelijke dashboards.

 

Zin in nog krachtiger leiderschap en snellere besluiten?

Bij de beste beslissingen mag je nooit tegengehouden worden omdat de maximale hoeveelheid te verwerken informatie gelimiteerd is. Dat is wat er met Excel aan de hand was. Power Pivot is een Excel add-in die je zonder beperkingen vooruit helpt. Hoe je de Power Pivot toepassing  alvast kunt starten lees je op deze pagina, maar beter is om er vooral ook mee te leren werken:

 

Voor Power Pivot Basis:                klik hier

Voor Power Pivot Gevorderd:      Klik hier

webdesign-3411373_960_720 (1)

Ontvang onze tips, tricks & aanbiedingen in je mailbox!

Wil je onze gratis tips en tricks ontvangen waardoor je sneller en effectiever kunt werken? Vul dan onderstaand formulier in!

Beoordeeld met een 9.3 met 1.000+ ervaringen op Springest

Ton

5-stars-png-no-background-4

"Erg fijne en duidelijke uitleg. Het meekijken op de beamer was een fijne manier waarop iedereen mee kon kijken. Ik heb heel veel kennis van alle mogelijkheden opgedaan. Een echte aanrader voor mensen die met PowerBI aan de slag gaan en zijn."

Danny Geelhoed

5-stars-png-no-background-4

"Mooie interactieve training op basis van pragmatische oefeningen. Leerzaam en heel veel nieuwe handigheidjes geleerd van een enthousiaste trainster. Tijd is te kort en kan ook nog in een meerdaagse training worden gevat."

Jan Does

5-stars-png-no-background-4

"Heel veel van geleerd veel truukjes en de PDF gaat zeker helpen. Veel nieuwe zaken ontdekt. Het was een gezellige training. Trainer was zeer kundig. Heeft heel veel ervaring. Ga dit zeker toepassen in mijn werk."

Nicolien Blokhuis

5-stars-png-no-background-4

"De training was plezierig en leerzaam door de goede afwisseling van instructie en zelf oefenen. Omdat de groep niet groot was (vier deelnemers) was er voldoende ruimte om vragen te stellen. "

RichardZegstroo

Richard Zegstroo

Opleidingsadviseur

Kunnen we je ergens mee helpen?

Heb je ergens hulp bij nodig of wil je weten of een training bij je leerdoelen past? Neem dan contact op voor vrijblijvend advies.

Bel ons op 020-3080466 of mail naar ons via info@westhaghe.com. We helpen je graag!