Krachtig & overtuigend presenteren

Scherpe Tarieven

Persoonlijk Contact

Advies Op Maat

Klassikaal & Digitaal Trainen

Leer in deze 2 daagse training krachtig en overtuigend te presenteren in groepen.

Ziet u ook zo op tegen het houden van een toespraak of presentatie? Dat komt veel vaker voor. Er zijn namelijk veel mensen die het moeilijk vinden op een effectieve en natuurlijke wijze te presenteren. Gelukkig is het geven van een goede presentatie te leren. Daarom hebben wij een training ontwikkeld die u hierbij gaat helpen.

Presenteer beter na de training krachtig en overtuigend presenteren. Goed presenteren is geen geheimzinnige gave die voorbehouden is aan een kleine groep mensen. Met behulp van de juiste aanpak en voorbereiding is iedereen in staat een goede presentatie te geven. In deze training gaan we u leren hoe dat moet.

Doelgroep

De training krachtig en overtuigend presenteren is bedoeld voor iedereen die een overtuigende, krachtige en inspirerende stijl van presenteren wil ontwikkelen.

Werkwijze

Voorafgaand aan de training presenteren vindt er een intake plaats. Op basis hiervan stelt u uw persoonlijke doelstellingen vast. In de training Presenteren wordt met name geoefend met eigen situaties. U krijgt inzicht in uw persoonlijke kracht en potentieel. Door de gerichte feedback van zowel de trainer als de andere deelnemers leert u middels de training presenteren op welke manier u overtuigend en inspirerend overkomt. Aan het eind van de training presenteren stelt u een persoonlijk actieplan op waarmee u in de praktijk aan de slag kunt.

Westhaghe hanteert de volgende standaard onderwerpen voor de training Presenteren. Op basis van uw intake is het mogelijk om het programma op uw praktijksituatie af te stemmen.

  • Presentaties voorbereiden en doel en belang bepalen
  • Creativiteit in presentaties
  • Effectief inzetten van hulpmiddelen
  • Overtuigend presenteren
  • Improviseren
  • Houding en stemgebruik
  • Afstemmen en boeien van publiek
  • Interactie met het publiek
  • Omgaan met lastige vragen
  • Verminderen spreekangst

Deze Softskill training geven wij in open rooster verband op onze locatie in Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht. Heeft u een groepje medewerkers binnen uw organisatie die deze Krachtig en Overtuigend presenteren training willen volgen, dan is het financieel aantrekkelijk om een incompany training te organiseren.

Meer weten over dit onderwerp?

We verzorgen verschillende verschillende cursussen! Laat hieronder uw gegevens achter en we sturen u vrijblijvend een uitgebreid overzicht toe met alle mogelijkheden.

Beoordeeld met een 9.3 met 1.000+ ervaringen op Springest

Ton

5-stars-png-no-background-4

"Erg fijne en duidelijke uitleg. Het meekijken op de beamer was een fijne manier waarop iedereen mee kon kijken. Ik heb heel veel kennis van alle mogelijkheden opgedaan. Een echte aanrader voor mensen die met PowerBI aan de slag gaan en zijn."

Danny Geelhoed

5-stars-png-no-background-4

"Mooie interactieve training op basis van pragmatische oefeningen. Leerzaam en heel veel nieuwe handigheidjes geleerd van een enthousiaste trainster. Tijd is te kort en kan ook nog in een meerdaagse training worden gevat."

Jan Does

5-stars-png-no-background-4

"Heel veel van geleerd veel truukjes en de PDF gaat zeker helpen. Veel nieuwe zaken ontdekt. Het was een gezellige training. Trainer was zeer kundig. Heeft heel veel ervaring. Ga dit zeker toepassen in mijn werk."

Nicolien Blokhuis

5-stars-png-no-background-4

"De training was plezierig en leerzaam door de goede afwisseling van instructie en zelf oefenen. Omdat de groep niet groot was (vier deelnemers) was er voldoende ruimte om vragen te stellen. "