IREB training

Offerte aanvragen

Om een verandering of een project succesvol uit te voeren is het voorwaardelijk dat er over een juiste en complete set van Requirements wordt beschikt. Diverse onderzoeken (waaronder het Chaos Report van de Standish Group) wijzen uit dat het succes valt of staat met het op de juiste wijze omgaan met Requirements en betrokkenheid van de belanghebbenden (stakeholders).

Om de kans op succes te vergroten ligt hier een belangrijke taak voor de Requirements Engineer (o.a. Informatie/Business analist, Requirements managers) en andere betrokkenen die belang hebben bij Requirements (o.a. Functioneel Applicatie Beheer, testers). Westhaghe Training & Advies biedt hiervoor een aantal trainingen aan, en volgt het internationale certificerings programma van het IREB; het Certified Professional for Requirements Engineering.

Westhaghe Training & Advies verzorgt de training IREB Foundation. Bekijk hier de volledige cursusinhoud van ons IREB training.

Bij Westhaghe Training & Advies is het mogelijk om een in-company cursus te verzorgen. Daarnaast is het mogelijk om in samenspraak met een van onze trainers de cursusinhoud op maat te selecteren.

  • Training

    IREB training

  • Cursusmethoden

    In-Company, Virtueel/Hybride

Beoordeeld met een 9.3 met 850+ ervaringen op Springest

Ton

5-stars-png-no-background-4

"Erg fijne en duidelijke uitleg. Het meekijken op de beamer was een fijne manier waarop iedereen mee kon kijken. Ik heb heel veel kennis van alle mogelijkheden opgedaan. Een echte aanrader voor mensen die met PowerBI aan de slag gaan en zijn."

Danny Geelhoed

5-stars-png-no-background-4

"Mooie interactieve training op basis van pragmatische oefeningen. Leerzaam en heel veel nieuwe handigheidjes geleerd van een enthousiaste trainster. Tijd is te kort en kan ook nog in een meerdaagse training worden gevat."

Jan Does

5-stars-png-no-background-4

"Heel veel van geleerd veel truukjes en de PDF gaat zeker helpen. Veel nieuwe zaken ontdekt. Het was een gezellige training. Trainer was zeer kundig. Heeft heel veel ervaring. Ga dit zeker toepassen in mijn werk."

Nicolien Blokhuis

5-stars-png-no-background-4

"De training was plezierig en leerzaam door de goede afwisseling van instructie en zelf oefenen. Omdat de groep niet groot was (vier deelnemers) was er voldoende ruimte om vragen te stellen. "