IntegratedLearning

Scherpe Tarieven

Persoonlijk Contact

Advies Op Maat

Klassikaal & Digitaal Trainen

{tab Introductie}

Wilt u graag meer leren over Excel, Word, Outlook en PowerPoint 2016? Zijn tips en tricks welkom? En wilt u dat u en uw medewerkers leren om slimmer en sneller werken met Office 2016? Dan is onze online training Office 2016 geschikt voor u en uw organisatie!

De online training Office 2016 wordt vanuit een portal aangeboden waarin verschillende nulmetingen en theoriemodules van Excel, Word, Outlook en PowerPoint zijn opgenomen.

Nulmetingen
De nulmetingen zijn bij uitstek geschikt om het huidige kennis- en vaardigheidsniveau van medewerkers te testen en vast te stellen. Op basis van de nulmeting kunnen medewerkers gericht leren, doordat er aan het einde van de nulmeting een persoonlijk opleidingsadvies wordt getoond. Vanuit het opleidingsadvies hebben de medewerkers de mogelijkheid om direct naar het betreffende onderdeel in de theoriemodule te gaan waarop zij hun vaardigheden kunnen verbeteren. Zo leren medewerkers in de online training Office 2016 gericht en alleen wat gewenst is.

Theoriemodule
Het is ook mogelijk om de theoriemodules van de online training in zijn geheel, zonder het maken van een nulmeting, te doorlopen. De onderwerpen uit de theoriemodules met betrekking tot Excel, Word, Outlook en PowerPoint zijn op een leuke en prettige manier eigen te maken, doordat er geleerd kan worden aan de hand van instructievideo’s, interactieve simulaties, het maken van opdrachten, het downloaden van aanvullende opdrachten en het downloaden van digitaal naslagwerk.

Integrated Learning
De online training Office 2016 is gemaakt volgens het Integrated Learning leerconcept. Dit houdt in dat het trainen van medewerkers efficiënt en effectief gebeurd. Het toepassen van het Integrated Learning leerconcept maakt het aanschaffen van extra opleidingsmaterialen, zoals boeken, overbodig. De online training Office 2016 is een compleet alles in één pakket.

{tab Werkvorm}

De online training Office 2016 is door het Integrated Learning leerconcept geschikt voor zowel klassikale trainingen, een-op-een trainingen als voor zelfstudie (online training/ e-learning).

De online training Office 2016 bestaat uit een pakket van nulmetingen, instructievideo's, interactieve simulaties, opdrachten en naslagwerk. Door het Integrated Learning leerconcept is het aanschaffen van additionele cursusmaterialen, zoals boeken, overbodig en kan er gericht worden geleerd. Op basis van de resultaten uit de nulmeting volgt een geautomatiseerd persoonlijk opleidingsadvies waarmee gericht aan de slag kan worden gegaan in de theoriemodule. Er wordt zo efficiënt en effectief getraind.

Doordat de inhoud van de online training Office 2016 ongeacht de cursusvorm gelijk blijft, kan het cursusmateriaal van Office 2016 voor alle cursusvormen worden gebruikt.

De online training Office 2016 bevat de volgende werkvormen:

 • Instructievideo
  Elk losstaand onderwerp wordt middels een instructievideo met voice-over behandeld.
 • Simulatie
  De medewerkers kunnen de behandelde onderwerpen uit de instructievideo zelfstandig uitvoeren door een simulatie te doorlopen.
 • Opdracht
  Medewerkers die aansluitend een opdracht doen krijgen dezelfde stof aangeboden in een andere context. Het is de bedoeling dat het geleerde nu in de applicatie zelf moet worden toegepast. Als de opdracht in zijn geheel is uitgevoerd kan de medewerker door middel van een korte video alle handelingen van de opdracht zien en controleren of de opdracht goed is uitgevoerd.
 • Opdrachtenboekje met oefenbestanden
  Voor extra verdieping kan er een opdrachtenboekje met oefenbestanden worden gedownload. Het opdrachtenboekje is ook erg geschikt voor het maken van aanvullende opdrachten tijdens een klassikale training.
 • Naslagwerk / documentatie
  Onder documentatie kunnen de deelnemers alle digitale materialen vinden over het betreffende onderwerp. Standaard wordt elk onderwerp compleet gemaakt met een naslagwerk welke tevens als klassikaal cursusmateriaal kan worden gebruikt.

{tab Inhoud}

De online training Office 2016 bestaat uit de volgende inhoud:

Excel
Door de online training Excel te volgen komt u meer te weten over: Bestandsbeheer, Invoer van gegevens, Opmaak van een werkblad, Berekeningen maken, Grafiek maken en bewerken, Gegevens afdrukken, Werken met grote lijsten, Maken van een draaitabel, Bewerken van een draaitabel, Functie ALS en Verticaal zoeken. Per onderdeel worden er specifieke functionaliteiten behandeld.

Word
Door de online training Word te volgen komt u meer te weten over: basisopmaak, kop- en voetteksten, werken met afbeeldingen, werken met tabellen, opmaak van grote documenten en afdrukken. Per onderdeel worden er specifieke functionaliteiten behandeld.

PowerPoint
Door de online training PowerPoint te volgen komt u meer te weten over: basisvaardigheden, invoer en opmaak, animaties en verdieping. Per onderdeel worden er specifieke functionaliteiten behandeld.

Outlook
Door de online training Outlook te volgen komt u meer te weten over: e-mail, agenda, contactpersonen en het instellen van afwezigheid. Per onderdeel worden er specifieke functionaliteiten behandeld.

Als u benieuwd bent naar gedetailleerde inhoud van de modules download dan de brochure voor meer informatie.

{/tabs}

Meer weten over dit onderwerp?

We verzorgen verschillende verschillende cursussen! Laat hieronder uw gegevens achter en we sturen u vrijblijvend een uitgebreid overzicht toe met alle mogelijkheden.

Beoordeeld met een 9.3 met 900+ ervaringen op Springest

Ton

5-stars-png-no-background-4

"Erg fijne en duidelijke uitleg. Het meekijken op de beamer was een fijne manier waarop iedereen mee kon kijken. Ik heb heel veel kennis van alle mogelijkheden opgedaan. Een echte aanrader voor mensen die met PowerBI aan de slag gaan en zijn."

Danny Geelhoed

5-stars-png-no-background-4

"Mooie interactieve training op basis van pragmatische oefeningen. Leerzaam en heel veel nieuwe handigheidjes geleerd van een enthousiaste trainster. Tijd is te kort en kan ook nog in een meerdaagse training worden gevat."

Jan Does

5-stars-png-no-background-4

"Heel veel van geleerd veel truukjes en de PDF gaat zeker helpen. Veel nieuwe zaken ontdekt. Het was een gezellige training. Trainer was zeer kundig. Heeft heel veel ervaring. Ga dit zeker toepassen in mijn werk."

Nicolien Blokhuis

5-stars-png-no-background-4

"De training was plezierig en leerzaam door de goede afwisseling van instructie en zelf oefenen. Omdat de groep niet groot was (vier deelnemers) was er voldoende ruimte om vragen te stellen. "