Home / Inspiratiesessies / Chat GPT voor op de werkvloer (virtueel)

Kosteloze inspiratiesessie
Chat GPT voor op de werkvloer (virtueel)

Locatie: Virtueel         Datum: 23-09-2024        Duur: 1 uur       Tijd: 10:00 uur - 11:00 uur

Boost je productiviteit met ChatGPT tijdens onze gratis virtuele inspiratiesessie! Op maandag 23 september organiseert Westhaghe Training & Advies een drietal inspiratiesessies op het gebied van ChatGPT in AI. In de sessie ‘ChatGPT voor op de werkvloer’ nemen we je mee over de mogelijkheden van ChatGPT. Daarnaast hebben we het over recente updates en wijzigingen, geven we voorbeelden en delen we handige tips en tricks zodat jij op een efficiënte manier met AI om kan gaan.

Het gehele uur zal online plaatsvinden. Je kunt je op deze pagina aanmelden voor de inspiratiesessie. Je ontvangt dan direct een link waarmee je op 23 september de inspiratiesessie kunt volgen.

Programma

  • Introductie in de wereld van AI
  • Waarom is AI opeens een hype?
  • Voorbeelden van AI en de voordelen
  • ChatGPT gebruiken
  • AI & auteursrecht: hoe zit het precies?
  • Recente updates en wijzigingen
  • De toekomst van AI

Aanmelden voor de training is geheel kosteloos en vrijblijvend.

Schrijf je gratis in!

Wil jij kosteloos aan deze inspiratiesessie deelnemen? Meld je dan via onderstaande knop aan!

Highlight inspratiesessie ChatGPT voor HR

Play Video

De Chat GPT sessie ging echt lekker vlot, enthousiast verteld, met goede en duidelijke voorbeelden en uitgelegd in “Jip en Janneke” taal met kapstokjes naar ‘gewone’ gesprekken die je voert. Goed dat hij ook uitlegde dat je wel echt context moet geven bij je vragen en dat je, op basis van het eerste resultaat, het resultaat nog kunt laten verfijnen naar jouw wensen. Een hele fijne sessie waarna je gelijk aan de slag wilt met Chat GPT, ik heb er nu al veel aan gehad, dus precies waar een inspiratiesessie voor bedoeld is!

- Hanneke Bakker, SSH

Volg een training

ChatGPT voor HR en recruiters

ChatGPT voor HR en recruiters

ChatGPT en AI voor op de werkvloer

ChatGPT en AI voor op de werkvloer

ChatGPT voor HR en recruiters

ChatGPT voor HR en recruiters

Beoordeeld met een 9.3 met 1.100+ ervaringen op Springest

Ton

5-stars-png-no-background-4

"Erg fijne en duidelijke uitleg. Het meekijken op de beamer was een fijne manier waarop iedereen mee kon kijken. Ik heb heel veel kennis van alle mogelijkheden opgedaan. Een echte aanrader voor mensen die met PowerBI aan de slag gaan en zijn."

Danny Geelhoed

5-stars-png-no-background-4

"Mooie interactieve training op basis van pragmatische oefeningen. Leerzaam en heel veel nieuwe handigheidjes geleerd van een enthousiaste trainster. Tijd is te kort en kan ook nog in een meerdaagse training worden gevat."

Jan Does

5-stars-png-no-background-4

"Heel veel van geleerd veel truukjes en de PDF gaat zeker helpen. Veel nieuwe zaken ontdekt. Het was een gezellige training. Trainer was zeer kundig. Heeft heel veel ervaring. Ga dit zeker toepassen in mijn werk."

Nicolien Blokhuis

5-stars-png-no-background-4

"De training was plezierig en leerzaam door de goede afwisseling van instructie en zelf oefenen. Omdat de groep niet groot was (vier deelnemers) was er voldoende ruimte om vragen te stellen. "