Hoe maak ik draaitabellen? Zoek niet verder!

Scherpe Tarieven

Persoonlijk Contact

Advies Op Maat

Klassikaal & Digitaal Trainen

Het maken van draaitabellen en grafieken is ontzettend handig, zo kun je bijvoorbeeld grote hoeveelheden data overzichtelijk weergeven zonder dat je veel moet scrollen in de cellen. Of je wilt juist een mooie grafiek voor in een presentatie.

Maar hoe maak je nou zo’n grafiek?

Je kunt hieronder de korte video bekijken of de stap voor stap uitleg onder de video lezen.

 

  1. Selecteer de data die u wilt gebruiken.

  1. Klik op het tabblad ‘’invoegen’’.

  1. Kies de grafiek die u wilt gebruiken.

 

  1. U kunt er ook voor kiezen om advies te vragen door op aanbevolen grafieken te klikken. Hiermee word een grafiek aangeboden die de data op een overzichtelijke manier weergeeft. 

 

Zou je graag efficiënter willen leren werken in Excel? Dat kan! Bij Westhaghe bieden wij verschillende trainingen op maat aan.

Tijdens deze trainingen komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • het verkennen van Excel
  • Invoer en navigatie in Excel
  • Bestanden gebruiken
  • Rij- en kolombewerkingen
  • Opmaak
  • Pagina indeling

Wil je informatie? Bel of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Meer weten over dit onderwerp?

We verzorgen verschillende verschillende cursussen! Laat hieronder uw gegevens achter en we sturen u vrijblijvend een uitgebreid overzicht toe met alle mogelijkheden.

Beoordeeld met een 9.3 met 1.000+ ervaringen op Springest

Ton

5-stars-png-no-background-4

"Erg fijne en duidelijke uitleg. Het meekijken op de beamer was een fijne manier waarop iedereen mee kon kijken. Ik heb heel veel kennis van alle mogelijkheden opgedaan. Een echte aanrader voor mensen die met PowerBI aan de slag gaan en zijn."

Danny Geelhoed

5-stars-png-no-background-4

"Mooie interactieve training op basis van pragmatische oefeningen. Leerzaam en heel veel nieuwe handigheidjes geleerd van een enthousiaste trainster. Tijd is te kort en kan ook nog in een meerdaagse training worden gevat."

Jan Does

5-stars-png-no-background-4

"Heel veel van geleerd veel truukjes en de PDF gaat zeker helpen. Veel nieuwe zaken ontdekt. Het was een gezellige training. Trainer was zeer kundig. Heeft heel veel ervaring. Ga dit zeker toepassen in mijn werk."

Nicolien Blokhuis

5-stars-png-no-background-4

"De training was plezierig en leerzaam door de goede afwisseling van instructie en zelf oefenen. Omdat de groep niet groot was (vier deelnemers) was er voldoende ruimte om vragen te stellen. "