Scherpe Tarieven

Persoonlijk Contact

Advies Op Maat

Klassikaal & Digitaal Trainen

Krachtig bericht: Sterke groei in Power BI opleidingen

Cijfers uitleggen aan mensen die niet van cijfers houden. Of iemand vertellen dat hij of zij in ‘kolom J op rij 178’ moet kijken van een gedeelde Excel sheet. Het is je vast weleens overkomen en het blijft uitdagend om dan snel begrip te krijgen en de juiste kennis of informatie over te dragen. Zou dat de reden zijn waarom er zo’n sterke groei is in Power BI opleidingen? Het maakt data en cijfers ineens leuk voor iedereen.

Mensen zijn visuele wezens

Mensen onthouden door plaatjes, beelden en grafieken. Ze kijken ook liever naar een flitsende vlog dan het lezen van een lange saaie blog. Zo is het ook met Power BI. Het is een door Microsoft ontwikkelde zeer krachtige interactieve tool waarmee data gevisualiseerd wordt. Je deelt duidelijke grafieken, tabellen, geometrische gegevens en workflows en je kunt het met een kleurstelling ook nog geheel naar smaak customizen. Iets wat op ‘rood’ staat betekent nu eenmaal iets anders dan dat er ergens groen licht voor is gegeven.

Collega’s moeten op andere manieren informatie delen

Er wordt nog digitaler gewerkt vanaf heel veel thuiswerkplekken. Even in de koffiecorner iets uitleggen is er niet meer bij of in ieder geval doet deze situatie zich minder voor. Dan is het handig te weten dat je met Power BI ook gemakkelijk dashboards en rapporten digitaal kunt delen. Je kunt ze bijvoorbeeld inbrengen tijdens een online vergadering. Natuurlijk zijn de rollen en rechten betreffende het delen in te stellen.

Duidelijke data overal beschikbaar

Eenvoudig en krachtig overal met data werken, dat is wat Power BI realiseert. Het is te gebruiken op smartphones, laptops en tablets. Het is zelfs zo ontworpen dat de data ook goed zichtbaar zijn op het kleinere scherm van jouw Android smartphone of iPhone.

Integratie door middel van apps

Waarom zou je nog meer alles moeten weten van Power BI? Vooral omdat het zorgt dat er rapporten en dashboards gemaakt kunnen worden van applicaties waar je nu al dagelijks mee werkt. De data uit Excel, Access, LinkedIn, Dynamics 365, SAP, Google Analytics en nog heel veel meer worden er nog duidelijker en beter te begrijpen van. Je kunt alle integratiemogelijkheden hier terugvinden. Dus verras je salesmanager met up-to-date verkoopresultaten en laat aan je financieel directeur zien hoe de omzet zich verhoudt ten opzichte van het voorgaande jaar.

Nog veel meer power!

Wil je weten welke klant jou het meeste oplevert? Dan stel je Power BI gewoon een vraag. Bereikt een project de grens van budgetoverschrijding, dan geeft Power BI je automatisch een waarschuwing op de manier waarop je dat wenst, want Power BI integreert met alle producten van Microsoft.

Zelf ook een krachtige groei doormaken?

Voor Power BI bieden we een 2-daagse praktijkgerichte training aan en een 2-daagse training voor gevorderden om nog meer profijt uit Power BI te halen. Meer weten? Klik dan hier.

Doen!

westhaghe_14040_2

Ontvang onze tips, tricks & aanbiedingen in je mailbox!

Wil je onze gratis tips en tricks ontvangen waardoor je sneller en effectiever kunt werken? Vul dan onderstaand formulier in!

Beoordeeld met een 9.3 met 1.000+ ervaringen op Springest

Ton

5-stars-png-no-background-4

"Erg fijne en duidelijke uitleg. Het meekijken op de beamer was een fijne manier waarop iedereen mee kon kijken. Ik heb heel veel kennis van alle mogelijkheden opgedaan. Een echte aanrader voor mensen die met PowerBI aan de slag gaan en zijn."

Danny Geelhoed

5-stars-png-no-background-4

"Mooie interactieve training op basis van pragmatische oefeningen. Leerzaam en heel veel nieuwe handigheidjes geleerd van een enthousiaste trainster. Tijd is te kort en kan ook nog in een meerdaagse training worden gevat."

Jan Does

5-stars-png-no-background-4

"Heel veel van geleerd veel truukjes en de PDF gaat zeker helpen. Veel nieuwe zaken ontdekt. Het was een gezellige training. Trainer was zeer kundig. Heeft heel veel ervaring. Ga dit zeker toepassen in mijn werk."

Nicolien Blokhuis

5-stars-png-no-background-4

"De training was plezierig en leerzaam door de goede afwisseling van instructie en zelf oefenen. Omdat de groep niet groot was (vier deelnemers) was er voldoende ruimte om vragen te stellen. "

RichardZegstroo

Richard Zegstroo

Opleidingsadviseur

Kunnen we je ergens mee helpen?

Heb je ergens hulp bij nodig of wil je weten of een training bij je leerdoelen past? Neem dan contact op voor vrijblijvend advies.

Bel ons op 020-3080466 of mail naar ons via info@westhaghe.com. We helpen je graag!