Google Analytics Basis training

Scherpe Tarieven

Persoonlijk Contact

Advies Op Maat

Klassikaal & Digitaal Trainen

Cursusinhoud Offerte aanvragen

Het programma Google Analytics is voor website beheerder en webmasters een dienst van Google om dusdanige statistische gegevens van bepaalde websites te verzamelen, weergeven en te analyseren. Hierdoor krijgt de website beheerder een beeld van onder andere waar de bezoekersstromen, verkeersbronnen en paginaweergaves vandaan komen. Westhaghe Training & Advies biedt voor beginners een basis cursus in Google Analytics.

Aan de hand van deze informatie uit Google Analytcis kan eventuele reclamecampagnes of zelfs delen van de website aanpassen aan het gedrag van de bezoeker. Dit alles leert u in de Google Analytics basis training.

Deze training is samengesteld door een van onze Google Analytics docenten uit de praktijk. De training is te volgen in 1 dag maar kan ook op verzoek verzorgd worden in 2 x een afzonderlijke halve dag.

Enkele belangrijke functies binnen Google Analytics worden op het dashboard weergegeven, dit zijn onder andere:

  • Aantal bezoekers in een bepaald periode
  • Aantal paginaweergaves van deze bezoeker
  • Bouncepercentage
  • Gemiddelde tijd op de site
  • Via welke verkeersbronnen komen uw bezoekers op uw website

Westhaghe Training & Advies biedt voor bedrijven de mogelijkheid om een incompany Google Analytics training te verzorgen. Tijdens deze Google Analytics basis training leert de cursist de beginsellen van Google Analytics. Aan een inhouse training kunnen maximaal 10 cursisten deelnemen. Wilt u de gehele inhoud van onze Google Analytics Basis training inzien. Klik dan op de button en bekijk het PDF trainingsprogramma.

Meer weten over dit onderwerp?

We verzorgen verschillende verschillende cursussen! Laat hieronder uw gegevens achter en we sturen u vrijblijvend een uitgebreid overzicht toe met alle mogelijkheden.

Beoordeeld met een 9.3 met 900+ ervaringen op Springest

Ton

5-stars-png-no-background-4

"Erg fijne en duidelijke uitleg. Het meekijken op de beamer was een fijne manier waarop iedereen mee kon kijken. Ik heb heel veel kennis van alle mogelijkheden opgedaan. Een echte aanrader voor mensen die met PowerBI aan de slag gaan en zijn."

Danny Geelhoed

5-stars-png-no-background-4

"Mooie interactieve training op basis van pragmatische oefeningen. Leerzaam en heel veel nieuwe handigheidjes geleerd van een enthousiaste trainster. Tijd is te kort en kan ook nog in een meerdaagse training worden gevat."

Jan Does

5-stars-png-no-background-4

"Heel veel van geleerd veel truukjes en de PDF gaat zeker helpen. Veel nieuwe zaken ontdekt. Het was een gezellige training. Trainer was zeer kundig. Heeft heel veel ervaring. Ga dit zeker toepassen in mijn werk."

Nicolien Blokhuis

5-stars-png-no-background-4

"De training was plezierig en leerzaam door de goede afwisseling van instructie en zelf oefenen. Omdat de groep niet groot was (vier deelnemers) was er voldoende ruimte om vragen te stellen. "