Feedback geven

Scherpe Tarieven

Persoonlijk Contact

Advies Op Maat

Klassikaal & Digitaal Trainen

Feedback is een boodschap over het gedrag of de prestaties van een ander. Feedback geven is onmisbaar als u met anderen samenwerkt. U moet zo nu en dan kunnen zeggen dat het werk van de ander niet in orde is, of juist heel erg goed is.

U stuurt elkaar bij door commentaar te geven. Wie feedback geeft, kan ook feedback terug verwachten. Dat is soms onprettig, maar u leert ermee leven, als iedereen zich aan de regels houdt. In deze training Feedback geven leert u om op de juiste manier feedback te geven aan een ander zonder dat hierover misverstanden over ontstaan.

De training Feedback geven is bestemd voor een ieder die het geven en/of ontvangen van feedback lastig vindt. U durft het niet of u weet niet hoe u feedback moet geven of ontvangen, terwijl u ondertussen wel met een onbehaaglijk gevoel blijft zitten. Of u boekt minder resultaten dan u zou willen door uw stijl van communiceren bij het geven van feedback. {tab Werkwijze}

Onze ervaring is dat deelnemers wel weten wat zij willen maar niet weten hoe zij dat in de praktijk feedback moeten geven. Je leert door te oefenen, zo ontdek je wat bij je past en kun je checken hoe het bij de ander overkomt. Ieders eigen praktijkervaringen dienen als voorbeeld tijdens de training Feedback geven. Door concrete oefeningen bereikt u een breder gedragspatroon. Zo kunt u uit meer mogelijkheden kiezen en hoeft u niet meer automatisch te reageren. Als u daarnaast bereid bent kritisch naar uzelf te kijken en feedback aan te nemen, boekt u een optimaal leerresultaat.

Westhaghe hanteert de volgende standaard onderwerpen voor de training Feedback geven. Op basis van uw intake is het mogelijk om het programma op uw praktijksituatie af te stemmen.

  • Inzicht in meerwaarde van feedback geven
  • Duidelijk formuleren
  • Respectvol formuleren
  • Kennen van belemmeringen bij feedback geven
  • Bewust worden van het resultaat van uw gedrag bij het geven en ontvangen van feedback

Deze Softskill training geven wij in open rooster verband op onze locatie in Amsterdam, Eindhoven, Utrecht en Rotterdam. Heeft u een groepje medewerkers binnen uw organisatie die deze Feedback Geven training willen volgen, dan is het financieel aantrekkelijk om een incompany training te organiseren.

Meer weten over dit onderwerp?

We verzorgen verschillende verschillende cursussen! Laat hieronder uw gegevens achter en we sturen u vrijblijvend een uitgebreid overzicht toe met alle mogelijkheden.

Beoordeeld met een 9.3 met 1.000+ ervaringen op Springest

Ton

5-stars-png-no-background-4

"Erg fijne en duidelijke uitleg. Het meekijken op de beamer was een fijne manier waarop iedereen mee kon kijken. Ik heb heel veel kennis van alle mogelijkheden opgedaan. Een echte aanrader voor mensen die met PowerBI aan de slag gaan en zijn."

Danny Geelhoed

5-stars-png-no-background-4

"Mooie interactieve training op basis van pragmatische oefeningen. Leerzaam en heel veel nieuwe handigheidjes geleerd van een enthousiaste trainster. Tijd is te kort en kan ook nog in een meerdaagse training worden gevat."

Jan Does

5-stars-png-no-background-4

"Heel veel van geleerd veel truukjes en de PDF gaat zeker helpen. Veel nieuwe zaken ontdekt. Het was een gezellige training. Trainer was zeer kundig. Heeft heel veel ervaring. Ga dit zeker toepassen in mijn werk."

Nicolien Blokhuis

5-stars-png-no-background-4

"De training was plezierig en leerzaam door de goede afwisseling van instructie en zelf oefenen. Omdat de groep niet groot was (vier deelnemers) was er voldoende ruimte om vragen te stellen. "