Exchange Server training

Scherpe Tarieven

Persoonlijk Contact

Advies Op Maat

Klassikaal & Digitaal Trainen

Train met Exchange server en beheers de vaardigheden die u nodig heeft om administratie en beveiligde communicatie eenvoudiger te maken. Deze trainingen bereiden u natuurlijk ook voor op de examens die u moet behalen voor deze Microsoft Certified Solutions Expert (MCSE): messageing certificering.

Westhaghe heeft veel ervaring met het verzorgen van Exchange Server 2010 en 2013 trainingen. Deze trainingen zijn individueel te volgen via het open rooster op verschillende locaties door heel Nederland. Vanaf 3 personen is het echter al financieel interessant om dit soort trainingen op eigen locatie te volgen.

Indien u meer wilt weten over Windows Server training of certificering neem dan hier contact met ons op. Ook voor het inboeken van examens kunt u bij ons terecht.

{slider Exchange Server 2016: Expert level – Messaging|closed}

Exchange Server 2016 biedt naast verbeterde en uitgebreide schaalbaarheid, betrouwbaarheid en functionaliteit aan organisaties de mogelijkheid om hun messaging total cost of ownership (TCO) sterk te verlagen. Exchange 2013 biedt een groot assortiment aan nieuwe features die de productiviteit verhogen en uitgebreide mogelijkheden om het beheer te vereenvoudigen. De masterclass is bedoeld voor architecten en senior beheerders met een achtergrond in Microsoft-messaging. Theorie wordt afgewisseld met hands-on labs om de deelnemer zelf een indruk te geven van mogelijkheden van Exchange 2016.

   TitelTrainingExamen
  • Administering Microsoft Exchange Server 2016
  • 20341B70-341
  • Advanced Solutions of Microsoft Exchange Server 2013
  • 20342B70-342

   Na het succesvol afronden van de examens 70-341 en 70-342 behaalt de cursist de certificering Microsoft Certified Solutions Expert (MCSE): Messaging certification.

   {slider Exchange Server 2010}

   Ondanks dat de er Microsoft Exchange server 2013 uit is geeft Westhaghe Training & Advies nogsteeds trainingen in Microsoft Exchange server 2010.

    TitelTraining
   • Configuring, Managing and Troubleshooting Microsoft Exchange Server 2010 Service Pack 2
   • 10135B
   • Updating Your Skills from Microsoft Exchange Server 2003 or Exchange Server 2007 to Exchange Server 2010 SP1
   • 10165A
   • Designing and Deploying Messaging Solutions with Microsoft Exchange Server 2010 Service Pack 2
   • 10233B
   • Planning, Deploying, and Managing Microsoft Exchange Server 2010 Unified Messaging
   • 10508A

    {/sliders}

    Meer weten over dit onderwerp?

    We verzorgen verschillende verschillende cursussen! Laat hieronder uw gegevens achter en we sturen u vrijblijvend een uitgebreid overzicht toe met alle mogelijkheden.

    Beoordeeld met een 9.3 met 900+ ervaringen op Springest

    Ton

    5-stars-png-no-background-4

    "Erg fijne en duidelijke uitleg. Het meekijken op de beamer was een fijne manier waarop iedereen mee kon kijken. Ik heb heel veel kennis van alle mogelijkheden opgedaan. Een echte aanrader voor mensen die met PowerBI aan de slag gaan en zijn."

    Danny Geelhoed

    5-stars-png-no-background-4

    "Mooie interactieve training op basis van pragmatische oefeningen. Leerzaam en heel veel nieuwe handigheidjes geleerd van een enthousiaste trainster. Tijd is te kort en kan ook nog in een meerdaagse training worden gevat."

    Jan Does

    5-stars-png-no-background-4

    "Heel veel van geleerd veel truukjes en de PDF gaat zeker helpen. Veel nieuwe zaken ontdekt. Het was een gezellige training. Trainer was zeer kundig. Heeft heel veel ervaring. Ga dit zeker toepassen in mijn werk."

    Nicolien Blokhuis

    5-stars-png-no-background-4

    "De training was plezierig en leerzaam door de goede afwisseling van instructie en zelf oefenen. Omdat de groep niet groot was (vier deelnemers) was er voldoende ruimte om vragen te stellen. "