Excel voor Managers training

Scherpe Tarieven

Persoonlijk Contact

Advies Op Maat

Klassikaal & Digitaal Trainen

Deze training is handig voor mensen die een leidinggevende functie hebben. U kunt denken aan (HR) managers, afdelingshoofden, planningsmedewerkers e.d.

Tijdens deze 1 daagse training worden specifieke zaken behandeld voor het gebruik van Excel binnen de HRM afdeling.

Inhoud Excel voor Manager training

Westhaghe Training & Advies heeft aan de hand van een gecertificeerde Excel trainer deze training ontwikkeld waardoor kwaliteit gewaarborgd is. Onderwerpen die aan bod gaan komen in deze training;

  • Importeren en inlezen van externe gegevens
  • Het maken van overzichtsweergaven
  • Voorwaardelijke opmaak en andere visuele weergave mogelijkheden
  • Eenvoudige dashboards
  • Introductie PowerPivot en PowerQuery
  • Analyses – met draaitabellen en scenario’s
  • Het gebruik van trends en trendlijnen
  • Het samenvoegen van gegevens

Deze Microsoft Excel voor Managers training kunnen wij geheel op maat verzorgen op uw locatie. Vooraf is het mogelijk om een telefonische intake met onze docent in te plannen. Met deze intake is het mogelijk om alvast de leerdoelen te formuleren. Deze variant is vaak interessant bij groepen boven de 3 personen. Zoekt u voor uzelf of voor een collega een klassikale Microsoft Excel voor Manager cursus in Amsterdam, Utrecht, Eindhoven of Rotterdam, schuif dan aan in ons open rooster.

Bekijk de cursusdata die beschikbaar zijn in ons open rooster trainingen of vraag informatie aan voor een in-company training bij u op locatie

Meer weten over dit onderwerp?

Benieuwd naar de mogelijkheden van een cursus? Vraag vrijblijvend meer informatie aan en we sturen je binnen 24 uur meer informatie op over het desbetreffende onderwerp.

Beoordeeld met een 9.3 met 1.100+ ervaringen op Springest

Ton

5-stars-png-no-background-4

"Erg fijne en duidelijke uitleg. Het meekijken op de beamer was een fijne manier waarop iedereen mee kon kijken. Ik heb heel veel kennis van alle mogelijkheden opgedaan. Een echte aanrader voor mensen die met PowerBI aan de slag gaan en zijn."

Danny Geelhoed

5-stars-png-no-background-4

"Mooie interactieve training op basis van pragmatische oefeningen. Leerzaam en heel veel nieuwe handigheidjes geleerd van een enthousiaste trainster. Tijd is te kort en kan ook nog in een meerdaagse training worden gevat."

Jan Does

5-stars-png-no-background-4

"Heel veel van geleerd veel truukjes en de PDF gaat zeker helpen. Veel nieuwe zaken ontdekt. Het was een gezellige training. Trainer was zeer kundig. Heeft heel veel ervaring. Ga dit zeker toepassen in mijn werk."

Nicolien Blokhuis

5-stars-png-no-background-4

"De training was plezierig en leerzaam door de goede afwisseling van instructie en zelf oefenen. Omdat de groep niet groot was (vier deelnemers) was er voldoende ruimte om vragen te stellen. "