Excel PowerQuery training

Scherpe Tarieven

Persoonlijk Contact

Advies Op Maat

Klassikaal & Digitaal Trainen

Cursusinhoud English course Cursusdata Offerte aanvragen

Externe gegevens ophalen in Excel is radicaal veranderd en verbeterd sinds de komst van Power Query. Als u dagelijks bezig bent de volgende werkzaamheden als ophalen en Importeren van data, Opschonen van deze data, Samenvoegen van deze data in geconsolideerd bestand, VERT.ZOEKEN() om deze data te combineren met andere tabellen en/of Macro’s maken om voorgaande te stroomlijnen dan is deze Power Query training zeer geschikt voor u.

Deze cursus is bedoeld voor cursisten die analyses willen maken van gegevens die daarvoor nog niet direct geschikt zijn omdat er nog moet worden gesleuteld en aangepast. Het opschonen van deze gegevens met Power Query gaat u een zee aan tijd besparen. Iedereen die gegevens wil verwerken in Excel zal zeer veel baat hebben bij deze cursus.

{tab Amsterdam}

Op onze locatie in Amsterdam verzorgen wij regelmatig Excel PowerQuery cursussen. Via onderstaande button kunt u zien welke data beschikbaar zijn:

Cursusdata Amsterdam

{tab Eindhoven}

Op onze locatie in Eindhoven verzorgen wij regelmatig trainingen in Excel PowerQuery. Via onderstaande button kunt u zien welke data beschikbaar zijn:

Cursusdata Eindhoven

{tab Rotterdam}

Op onze locatie in Rotterdam verzorgen wij regelmatig de PowerQuery Excel training. Via onderstaande button kunt u zien welke data beschikbaar zijn:

Cursusdata Rotterdam

{tab Utrecht}

Op onze locatie in Utrecht verzorgen wij regelmatig PowerQuery cursussen. Via onderstaande button kunt u zien welke data beschikbaar zijn:

Cursusdata Utrecht

{/tabs}

Om deze Excel Power Query training te kunnen volgen dient u een degelijke kennis van het programma Microsoft Excel te hebben. U moet minimaal de zaken uit de training Excel Expert – Formules & Functies (level 3) beheersen. Bij voorkeur zelfs uit de training Excel Master – Externe gegevens en Macro’s (level 4).

Inhoud Excel Power Query Training

Het trainingsprogramma binnen deze Power Query training heeft Westhaghe Training & Advies aan de hand van gecertificeerde Excel trainers ontwikkeld waardoor kwaliteit gewaarborgd is. In de Master Excel training worden verschillende onderwerpen behandeld, onder ander;

  • Korte introductie van Power Query
  • Een query laden, toevoegen en omzetten
  • Tabellen met gegevens in een Excel bestand combineren tot één tabel
  • Kennismaking met de taal M
  • Power Query formules
  • Gegroepeerde gegevens de groeperen
  • Een query omzetten naar een functie
  • Importeren .TXT zonder scheidingsteken

Wist u dat het al vanaf 3 personen interessant is om een training bij u op locatie te organiseren? Vraag direct informatie aan voor een in-company Excel Power Query training!

Meer weten over dit onderwerp?

Benieuwd naar de mogelijkheden van een cursus? Vraag vrijblijvend meer informatie aan en we sturen je binnen 24 uur meer informatie op over het desbetreffende onderwerp.

Beoordeeld met een 9.3 met 1.100+ ervaringen op Springest

Ton

5-stars-png-no-background-4

"Erg fijne en duidelijke uitleg. Het meekijken op de beamer was een fijne manier waarop iedereen mee kon kijken. Ik heb heel veel kennis van alle mogelijkheden opgedaan. Een echte aanrader voor mensen die met PowerBI aan de slag gaan en zijn."

Danny Geelhoed

5-stars-png-no-background-4

"Mooie interactieve training op basis van pragmatische oefeningen. Leerzaam en heel veel nieuwe handigheidjes geleerd van een enthousiaste trainster. Tijd is te kort en kan ook nog in een meerdaagse training worden gevat."

Jan Does

5-stars-png-no-background-4

"Heel veel van geleerd veel truukjes en de PDF gaat zeker helpen. Veel nieuwe zaken ontdekt. Het was een gezellige training. Trainer was zeer kundig. Heeft heel veel ervaring. Ga dit zeker toepassen in mijn werk."

Nicolien Blokhuis

5-stars-png-no-background-4

"De training was plezierig en leerzaam door de goede afwisseling van instructie en zelf oefenen. Omdat de groep niet groot was (vier deelnemers) was er voldoende ruimte om vragen te stellen. "