Excel Masterclass voor Youngprofessionals & studenten

Scherpe Tarieven

Persoonlijk Contact

Advies Op Maat

Klassikaal & Digitaal Trainen

Young professionals gezocht! Op 02 november 2018 organiseren wij in Amsterdam een Excel Masterclass om efficiënter in deze applicatie te werken. Wij zoeken jou als deelnemer! Tijdens deze 3 uur durende sessie leer je van onze docent de meest handige functies en formules die je direct kan toepassen tijdens en na je studie.

Er zullen diverse functies worden behandeld, welke bij uitstek handig zijn voor studenten en/of young professionals. In totaal zullen wij 2 sessies organiseren van elk maximaal 12 deelnemers.

Enkele onderwerpen die worden aangestipt;

  1. Gegevens correct en slim invoeren
  2. AUTOSOM, rekenen met percentages, ALS functie, verticaal zoeken
  3. Opmaak en vormgeving van je Excel sheet
  4. Tabellen, grafieken en lijsten
  5. Voorwaardelijke opmaak
  6. Introductie tot draaitabellen

Na de masterclass is het eventueel mogelijk om samen met 1 van onze opleidingsadviseurs te kijken naar vervolg trainingen. Op de dag zelf zijn er mooie kortingsacties speciaal voor de deelnemers geselecteerd.

Wil je meer weten, spreek onze chatoperator aan voor meer informatie.

Meer weten over dit onderwerp?

We verzorgen verschillende verschillende cursussen! Laat hieronder uw gegevens achter en we sturen u vrijblijvend een uitgebreid overzicht toe met alle mogelijkheden.

Beoordeeld met een 9.3 met 1.000+ ervaringen op Springest

Ton

5-stars-png-no-background-4

"Erg fijne en duidelijke uitleg. Het meekijken op de beamer was een fijne manier waarop iedereen mee kon kijken. Ik heb heel veel kennis van alle mogelijkheden opgedaan. Een echte aanrader voor mensen die met PowerBI aan de slag gaan en zijn."

Danny Geelhoed

5-stars-png-no-background-4

"Mooie interactieve training op basis van pragmatische oefeningen. Leerzaam en heel veel nieuwe handigheidjes geleerd van een enthousiaste trainster. Tijd is te kort en kan ook nog in een meerdaagse training worden gevat."

Jan Does

5-stars-png-no-background-4

"Heel veel van geleerd veel truukjes en de PDF gaat zeker helpen. Veel nieuwe zaken ontdekt. Het was een gezellige training. Trainer was zeer kundig. Heeft heel veel ervaring. Ga dit zeker toepassen in mijn werk."

Nicolien Blokhuis

5-stars-png-no-background-4

"De training was plezierig en leerzaam door de goede afwisseling van instructie en zelf oefenen. Omdat de groep niet groot was (vier deelnemers) was er voldoende ruimte om vragen te stellen. "