Excel 2016 PowerPivot Gevorderde training

Scherpe Tarieven

Persoonlijk Contact

Advies Op Maat

Klassikaal & Digitaal Trainen

Cursusinhoud Cursusdata Offerte aanvragen

In deze training Excel PowerPivot herhalen we in sneltreinvaart de stof van Excel Power Pivot Basis (Level 1). Je bent al enthousiast over Power Pivot en je wilt nog meer weten over DAX formules en de overige mogelijkheden die Power Pivot te bieden heeft. Niet alle DAX functies kunnen behandeld worden omdat het er simpelweg veel te veel zijn net als in Excel. Maar na afloop van de training heeft u een overzicht van de verschillende functie categorieën zodat u zelf verder kunt puzzelen en ontdekken.

Op onze locatie in Amsterdam verzorgen wij regelmatig Excel PowerPivot Basis cursussen. Via onderstaande button kunt u zien welke data beschikbaar zijn:

Cursusdata Amsterdam

Op onze locatie in Eindhoven verzorgen wij regelmatig trainingen in Excel PowerPivot. Via onderstaande button kunt u zien welke data beschikbaar zijn:

Cursusdata Eindhoven

Op onze locatie in Rotterdam verzorgen wij regelmatig de Basis Excel PowerPivot training. Via onderstaande button kunt u zien welke data beschikbaar zijn:

Cursusdata Rotterdam

Op onze locatie in Utrecht verzorgen wij regelmatig Basis Excel PowerPivot cursussen. Via onderstaande button kunt u zien welke data beschikbaar zijn:

Cursusdata Utrecht

De training PowerPivot Gevorderd – DAX (Level 2) is geschikt voor iedereen die rapporteert aan de hand van externe gegevens in Excel.

Om deel te nemen aan deze training dient de cursist over een goede kennis van Microsoft Excel te beschikken en dient u de onderwerpen uit de training PowerPivot Basis (Level 1) te beheersen.

Wist u dat het al vanaf 3 personen interessant is om een training bij u op locatie te organiseren? Vraag direct informatie aan voor een in-company Excel training!

Meer weten over dit onderwerp?

We verzorgen verschillende verschillende cursussen! Laat hieronder uw gegevens achter en we sturen u vrijblijvend een uitgebreid overzicht toe met alle mogelijkheden.

Beoordeeld met een 9.3 met 1.000+ ervaringen op Springest

Ton

5-stars-png-no-background-4

"Erg fijne en duidelijke uitleg. Het meekijken op de beamer was een fijne manier waarop iedereen mee kon kijken. Ik heb heel veel kennis van alle mogelijkheden opgedaan. Een echte aanrader voor mensen die met PowerBI aan de slag gaan en zijn."

Danny Geelhoed

5-stars-png-no-background-4

"Mooie interactieve training op basis van pragmatische oefeningen. Leerzaam en heel veel nieuwe handigheidjes geleerd van een enthousiaste trainster. Tijd is te kort en kan ook nog in een meerdaagse training worden gevat."

Jan Does

5-stars-png-no-background-4

"Heel veel van geleerd veel truukjes en de PDF gaat zeker helpen. Veel nieuwe zaken ontdekt. Het was een gezellige training. Trainer was zeer kundig. Heeft heel veel ervaring. Ga dit zeker toepassen in mijn werk."

Nicolien Blokhuis

5-stars-png-no-background-4

"De training was plezierig en leerzaam door de goede afwisseling van instructie en zelf oefenen. Omdat de groep niet groot was (vier deelnemers) was er voldoende ruimte om vragen te stellen. "