Excel 2003 Gevorderde training – Tabellen en Databases

Scherpe Tarieven

Persoonlijk Contact

Advies Op Maat

Klassikaal & Digitaal Trainen

Cursusinhoud English course Cursusdata Offerte aanvragen

Gebruikt u nog de Excel 2003 versie en bent u op de hoogte van het stoppen van de Microsoft ondersteuning (vanaf 8 april 2014)? Westhaghe Training & Advies verzorgd op het gebied van Excel 2003 nog wel gevorderde trainingen echter leert de ervaring dat een migratie training naar een nieuwere Excel versie optimaler is. De overgang van Excel 2003 naar Excel 2007 of hoger is van grote mate. Vooral de introductie van het lint in Excel 2007 vergt nieuwe mogelijkheden in de interface van Excel.

U kunt hier onder andere zien waar de volgende mogelijkheden zijn om een Excel Gevorderde cursus te volgen in ons open rooster: {tab Amsterdam}

Op onze locatie in Amsterdam verzorgen wij regelmatig Excel Gevorderde cursussen. Via onderstaande button kunt u zien welke data beschikbaar zijn:

Cursusdata Amsterdam

{tab Eindhoven}

Op onze locatie in Eindhoven verzorgen wij regelmatig Excel Gevorderde cursussen. Via onderstaande button kunt u zien welke data beschikbaar zijn:

Cursusdata Eindhoven

{tab Groningen}

Op onze locatie in Groningen verzorgen wij regelmatig Excel Gevorderde cursussen. Via onderstaande button kunt u zien welke data beschikbaar zijn:

Cursusdata Groningen

{tab Hoorn}

Op onze locatie in Hoorn verzorgen wij regelmatig Excel Gevorderde cursussen. Via onderstaande button kunt u zien welke data beschikbaar zijn:

Cursusdata Hoorn

{tab Maastricht}

Op onze locatie in Maastricht verzorgen wij regelmatig Excel Gevorderde cursussen. Via onderstaande button kunt u zien welke data beschikbaar zijn:

Cursusdata Maastricht

{tab Rotterdam}

Op onze locatie in Rotterdam verzorgen wij regelmatig Excel Gevorderde cursussen. Via onderstaande button kunt u zien welke data beschikbaar zijn:

Cursusdata Rotterdam

{tab Utrecht}

Op onze locatie in Utrecht verzorgen wij regelmatig Excel Gevorderde cursussen. Via onderstaande button kunt u zien welke data beschikbaar zijn:

Cursusdata Utrecht

{tab Zoetermeer}

Op onze locatie in Zoetermeer verzorgen wij regelmatig Excel Gevorderde cursussen. Via onderstaande button kunt u zien welke data beschikbaar zijn:

Cursusdata Zoetermeer

{tab Zwolle}

Op onze locatie in Zwolle verzorgen wij regelmatig Excel Gevorderde cursussen. Via onderstaande button kunt u zien welke data beschikbaar zijn:

Cursusdata Zwolle {/tabs}

Inhoud Excel 2003 migratie / gevorderde training

Speciaal voor de gebruikers in Excel 2003 hebben wij met een breed scala aan Microsoft Excel trainers een efficiënte lesmethode ontwikkeld die het mogelijk maakt om de migratie van gevorderde gebruikers van Excel 2003 naar gevorderde Excel 2007 in soepele banen te leiden. In deze migratie training van Excel 2003 naar Excel 2007 (of hoger) basis training staan onder andere:

  • gebruik van het lint.
  • maken van basisformules.
  • invoegen en verwijderen van kolommen
  • afdrukbereik instellen centraal.
  • rijen en cellenopmaak

Deze Expert training in Excel 2003 is bedoeld voor cursisten die meer uit het programma Excel willen halen. De noodzakelijk voorkennis voor deze training is de Excel Basis training. Buiten deze stof om is er natuurlijk ook ruimte om eigen vragen te stellen. Deze training wordt ook in het Engels gegeven.

Meer weten over dit onderwerp?

We verzorgen verschillende verschillende cursussen! Laat hieronder uw gegevens achter en we sturen u vrijblijvend een uitgebreid overzicht toe met alle mogelijkheden.

Beoordeeld met een 9.3 met 1.000+ ervaringen op Springest

Ton

5-stars-png-no-background-4

"Erg fijne en duidelijke uitleg. Het meekijken op de beamer was een fijne manier waarop iedereen mee kon kijken. Ik heb heel veel kennis van alle mogelijkheden opgedaan. Een echte aanrader voor mensen die met PowerBI aan de slag gaan en zijn."

Danny Geelhoed

5-stars-png-no-background-4

"Mooie interactieve training op basis van pragmatische oefeningen. Leerzaam en heel veel nieuwe handigheidjes geleerd van een enthousiaste trainster. Tijd is te kort en kan ook nog in een meerdaagse training worden gevat."

Jan Does

5-stars-png-no-background-4

"Heel veel van geleerd veel truukjes en de PDF gaat zeker helpen. Veel nieuwe zaken ontdekt. Het was een gezellige training. Trainer was zeer kundig. Heeft heel veel ervaring. Ga dit zeker toepassen in mijn werk."

Nicolien Blokhuis

5-stars-png-no-background-4

"De training was plezierig en leerzaam door de goede afwisseling van instructie en zelf oefenen. Omdat de groep niet groot was (vier deelnemers) was er voldoende ruimte om vragen te stellen. "