Excel 2003 basis training

Scherpe Tarieven

Persoonlijk Contact

Advies Op Maat

Klassikaal & Digitaal Trainen

Cursusinhoud English course Cursusdata Offerte aanvragen

In de Excel 2003 basis training leert u de basis vaardigheden van Excel kennen. Westhaghe Training & Advies biedt Microsoft Excel 2003 basis cursus aan in verschillende trainingsvormen.

{tab Amsterdam}

Op onze locatie in Amsterdam verzorgen wij regelmatig Excel Basis cursussen. Via onderstaande button kunt u zien welke data beschikbaar zijn:

Cursusdata Amsterdam

{tab Eindhoven}

Op onze locatie in Eindhoven verzorgen wij regelmatig Excel Basis cursussen. Via onderstaande button kunt u zien welke data beschikbaar zijn:

Cursusdata Eindhoven

{tab Groningen}

Op onze locatie in Groningen verzorgen wij regelmatig Excel Basis cursussen. Via onderstaande button kunt u zien welke data beschikbaar zijn:

Cursusdata Groningen

{tab Hoorn}

Op onze locatie in Hoorn verzorgen wij regelmatig Excel Basis cursussen. Via onderstaande button kunt u zien welke data beschikbaar zijn:

Cursusdata Hoorn

{tab Maastricht}

Op onze locatie in Maastricht verzorgen wij regelmatig Excel Basis cursussen. Via onderstaande button kunt u zien welke data beschikbaar zijn:

Cursusdata Maastricht

{tab Rotterdam}

Op onze locatie in Rotterdam verzorgen wij regelmatig Excel Basis cursussen. Via onderstaande button kunt u zien welke data beschikbaar zijn:

Cursusdata Rotterdam

{tab Utrecht}

Op onze locatie in Utrecht verzorgen wij regelmatig Excel Basis ursussen. Via onderstaande button kunt u zien welke data beschikbaar zijn:

Cursusdata Utrecht

{tab Zoetermeer}

Op onze locatie in Zoetermeer verzorgen wij regelmatig Excel Basis cursussen. Via onderstaande button kunt u zien welke data beschikbaar zijn:

Cursusdata Zoetermeer

{tab Zwolle}

Op onze locatie in Zwolle verzorgen wij regelmatig Excel Basis cursussen. Via onderstaande button kunt u zien welke data beschikbaar zijn:

Cursusdata Zwolle

{/tabs} Training inhoud Excel 2003 Basis

Leer in deze basis training op een snelle en efficiënte manier met Excel 2003 werken. Iedereen die de basisvaardigheden van Excel 2003 onder de knie wil krijgen kan deelnemen aan deze Excel basis training. Onderwerpen die centraal staan training zijn onder andere;

  • Starten met Excel
  • Bestanden gebruiken
  • Een Excel map structureren
  • Een werkblad bewerken
  • Een Excel map structureren
  • Maken van berekeningen
  • Opmaak

Onze Excel docenten kunnen zowel in het Nederlands als in het Engels de Excel trainingen verzorgen.

Bent u als cursist niet zeker over uw eigen kennisniveau in Excel? Wees gerust, wij hebben in samenwerking met onze Excel docenten een toets ontwikkeld waarmee u zelf kunt kijken welk trainingsniveau voor u geschikt is. De Excel kennistest kunt u vinden op 1 van onze partnerwebsites.

Voor een volledig overzicht van de training klik op de bovenstaande link. Tijdens deze training wordt naast de cursusinhoud natuurlijk ook ruimte vrij gemaakt voor vragen aan de trainer. Om deel te nemen aan deze cursus is voorkennis aangaande het besturingssysteem van Microsoft (Windows Vista, 7, 8 of 10) een vereiste. Deze training wordt ook in het Engels gegeven.

Onze Excel 2003 basis training is in verschillende talen en trainingsvormen beschikbaar. Vanaf 3 personen is het echter al financieel aantrekkelijker om de training in-company te volgen.

Meer weten over dit onderwerp?

We verzorgen verschillende verschillende cursussen! Laat hieronder uw gegevens achter en we sturen u vrijblijvend een uitgebreid overzicht toe met alle mogelijkheden.

Beoordeeld met een 9.3 met 1.000+ ervaringen op Springest

Ton

5-stars-png-no-background-4

"Erg fijne en duidelijke uitleg. Het meekijken op de beamer was een fijne manier waarop iedereen mee kon kijken. Ik heb heel veel kennis van alle mogelijkheden opgedaan. Een echte aanrader voor mensen die met PowerBI aan de slag gaan en zijn."

Danny Geelhoed

5-stars-png-no-background-4

"Mooie interactieve training op basis van pragmatische oefeningen. Leerzaam en heel veel nieuwe handigheidjes geleerd van een enthousiaste trainster. Tijd is te kort en kan ook nog in een meerdaagse training worden gevat."

Jan Does

5-stars-png-no-background-4

"Heel veel van geleerd veel truukjes en de PDF gaat zeker helpen. Veel nieuwe zaken ontdekt. Het was een gezellige training. Trainer was zeer kundig. Heeft heel veel ervaring. Ga dit zeker toepassen in mijn werk."

Nicolien Blokhuis

5-stars-png-no-background-4

"De training was plezierig en leerzaam door de goede afwisseling van instructie en zelf oefenen. Omdat de groep niet groot was (vier deelnemers) was er voldoende ruimte om vragen te stellen. "