Scherpe Tarieven

Persoonlijk Contact

Advies Op Maat

Klassikaal & Digitaal Trainen

Hoe ervaren cursisten onze trainingen? We vragen het Fatima Aznag van KPN!

Ze was zo enthousiast over onze eindgebruikerstrainingen, onder andere voor wat betreft Microsoft Excel en PowerPoint, dat we besloten om een interview af te nemen en haar ervaringen eens op te schrijven. Dit is het verhaal van Fatima Aznag, werkzaam voor de afdeling Contracts & Billing bij KPN.

Wat heeft je het meest aangesproken?
Fatima begint het gesprek met een negatieve ervaring, maar die was niet bij Westhaghe. Zij had eerder bij een andere opleider trainingen gevolgd waar ze niet goed geholpen werd, geen vragen durfde te stellen en alle lesstof in één dag behandeld werd. “Wat mij enorm heeft aangesproken is dat ik bij Westhaghe respectvol wordt behandeld en daardoor enorm veel zelfvertrouwen heb gekregen. Dat komt omdat de docenten uitstekend in staat zijn om het kennisniveau van deelnemers te scannen en daar goed op in te spelen. Daarnaast was er nog een prettige verrassing. Ook na de training mag je gewoon vragen blijven stellen. Zij sturen het per e-mail door naar de juiste docent, “want na de lessen ontstaan de vragen pas”, is hoe Fatima het verwoordt.

Hoe heb je de online lessen ervaren?
Vanwege corona werden klassikale lessen grotendeels online gegeven. “Eerst dacht ik dat klassikaal beter zou zijn, maar online lesgeven bleek een prima alternatief te zijn”, vertelt Fatima. Ze legt uit dat ze het ongelofelijk knap vindt dat de docenten van Westhaghe iedereen online bij de les houden. Het ‘bij de les blijven’ werd bereikt door in kleine groepen online les te geven, veel energie en vrolijkheid en het verzoek aan iedereen om de camera aan te zetten. Daarnaast werd met tussentijdse checkvragen (‘lukt het?’) de aandacht scherp gehouden. “Collega’s die twijfelen of ze ook online les moeten volgen heb ik overgehaald om ook bij Westhaghe te gaan kijken, want er is helemaal niets mis met online lesgeven”, vertelt Fatima. Wel vraagt het om meer discipline en energie dan klassikaal trainingen te volgen.

Is er nog iets wat je extra zou willen benadrukken?
Op deze vraag hoeft Fatima niet lang na te denken. “Westhaghe doet echt iets met de feedback. Zo had ik aangegeven dat het fijn zou zijn als ik voorafgaand aan de training al informatie zou kunnen downloaden. Na het volgen van basistraining kreeg ik bij de training voor gevorderden deze informatie bijtijds toegezonden. “Vriendelijkheid kun je niet kopen”, zo beschrijft ze het. Daarnaast vertelt Fatima dat ze de goede naslagwerken en aanvullende digitale documenten in haar eigen omgeving bij Westhaghe kan terugvinden. Tot slot wil ze haar werkgever KPN bedanken voor de kansen die zij krijgt om zich continue te ontwikkelen. Ze heeft allerlei nieuwe mensen leren kennen, is mondiger geworden en ziet een mooie toekomst tegemoet, waarbij er nog veel leermomenten op haar programma staan.

IMG-20190905-WA0002.02 (3)

Ontvang onze tips, tricks & aanbiedingen in je mailbox!

Wil je onze gratis tips en tricks ontvangen waardoor je sneller en effectiever kunt werken? Vul dan onderstaand formulier in!

Beoordeeld met een 9.3 met 1.000+ ervaringen op Springest

Ton

5-stars-png-no-background-4

"Erg fijne en duidelijke uitleg. Het meekijken op de beamer was een fijne manier waarop iedereen mee kon kijken. Ik heb heel veel kennis van alle mogelijkheden opgedaan. Een echte aanrader voor mensen die met PowerBI aan de slag gaan en zijn."

Danny Geelhoed

5-stars-png-no-background-4

"Mooie interactieve training op basis van pragmatische oefeningen. Leerzaam en heel veel nieuwe handigheidjes geleerd van een enthousiaste trainster. Tijd is te kort en kan ook nog in een meerdaagse training worden gevat."

Jan Does

5-stars-png-no-background-4

"Heel veel van geleerd veel truukjes en de PDF gaat zeker helpen. Veel nieuwe zaken ontdekt. Het was een gezellige training. Trainer was zeer kundig. Heeft heel veel ervaring. Ga dit zeker toepassen in mijn werk."

Nicolien Blokhuis

5-stars-png-no-background-4

"De training was plezierig en leerzaam door de goede afwisseling van instructie en zelf oefenen. Omdat de groep niet groot was (vier deelnemers) was er voldoende ruimte om vragen te stellen. "

RichardZegstroo

Richard Zegstroo

Opleidingsadviseur

Kunnen we je ergens mee helpen?

Heb je ergens hulp bij nodig of wil je weten of een training bij je leerdoelen past? Neem dan contact op voor vrijblijvend advies.

Bel ons op 020-3080466 of mail naar ons via info@westhaghe.com. We helpen je graag!