Westhaghe Training & Advies gebruikt cookies om u de meest geactualiseerde informatie te kunnen verstrekken

020 3080 466    [email protected]   Whatsapp  U kunt ons een WhatsApp-bericht sturen via nummer: 020 3080 466 Chat  

860 cursisten op beoordelen ons met een: (9,3)
Boek een Last-minute training in ons open rooster  

Cursusinhoud Offerte aanvragen

Yammer is een enterprise social network, ofwel een intern social media hulpmiddel. Een oplossing waarbij medewerkers van een organisatie beter online samenwerken en informatie niet langer verloren gaat.

Veel organisaties hebben al kennis gemaakt met Yammer. Niet iedere organisatie implementeert Yammer op de juiste manier... Of liever: de meeste organisaties implementeren Yammer niet op de juiste manier, maar gaan het gewoon gebruiken. Plug and play, hoe moeilijk kan het zijn? Helaas is het gebruik van Yammer zonder doordachte doelen en strategische keuzes meestal geen succes; de acceptatiegraad en dus ook het uiteindelijke gebruik van de tool zijn alles behalve optimaal. De tool wordt niet gebruikt waarvoor deze is ontworpen en verdwijnt langzaam weer uit de organisatie.

En dat terwijl een tool als Yammer juist de toekomst van Het Nieuwe Werken behelst. Minder e-mailen en community based werken. Met een op maat gemaakte training Yammer, met slimme use cases die werken en onze ervaren trainers kunt u van uw Yammer implementatie WEL een succes maken.

De training Yammer draait om "anders digitaal samenwerken", minder e-mailen en slim communiceren in communities. Tijdens de training Yammer leert u niet alleen optimaal met een tool als Yammer te werken, maar ook effectief te communiceren, minder te e-mailen en op een prettige en productieve manier samen te werken.

Wilt u de volledige cursusinhoud van onze Yammer training voor eindgebruikers inzien of wilt u een offerte ontvangen maak dat gebruik van bovenstaande buttons voor meer informatie. Wist u dat een incompany Yammer training al finaniceel aantrekkelijk is vanaf 3 personen of meer? Vraag daarom direct via de chat een offerte aan.