Westhaghe Training & Advies gebruikt cookies om u de meest geactualiseerde informatie te kunnen verstrekken

020 3080 466    [email protected]   Whatsapp  U kunt ons een WhatsApp-bericht sturen via nummer: 020 3080 466 Chat  

860 cursisten op beoordelen ons met een: (9,3)
Boek een Last-minute training in ons open rooster  

Offerte aanvragen
SharePoint training

Wij bieden voor diverse doelgroepen SharePoint trainingen aan die zeer praktisch en leerzaam zijn. Onze ervaren SharePoint trainers gebruiken praktijk voorbeelden in de trainingen waardoor u als cursist alle SharePoint functies ervaart. Bekijk al onze trainingen in SharePoint en ervaar het gemak van Westhaghe Training & Advies.

Westhaghe Training & Advies bekijkt de trainingsbehoefte vanuit de cursist zijn/haar perpectief. In het kort werkt het als volgt:

  • U of uw collega's ervaren problemen binnen de SharePoint 2013 omgeving
  • U geeft deze gewenste onderwerpen aan bij onze SharePoint docenten indien gewenst kunt u uw eigen SharePoint praktijkbestanden meenemen.
Door deze aanpak ervaart u als cursist een zo optimaal mogelijk resultaat van uw trainingstijd in SharePoint.

Wij bieden voor diverse doelgroepen SharePoint trainingen aan die zeer praktisch en leerzaam zijn. Onze ervaren SharePoint trainers gebruiken praktijk voorbeelden in de trainingen waardoor u als cursist alle SharePoint functies ervaart. Bekijk al onze trainingen in SharePoint en ervaar het gemak van Westhaghe Training & Advies.

Elke SharePoint training wordt verzorgd door een zeer ervaren SharePoint trainer waardoor de kwaliteit van uw training uiterst hoog is. Naast de verschillende trainingen biedt Westhaghe Training & Advies ook SharePoint training aan in MOS SharePoint certificering en examens. In onderstaand schema kunt u een keuze maken in de verschillende SharePoint trainingen.

Bij Westhaghe Training & Advies heeft u de keuze uit diverse SharePoint trainingsvormen namelijk een individuele training of een klassikale training. Bij een SharePoint klassikale incompany training adviseren wij meestal een maximale groepsgrootte van 10 cursisten.

  • Individuele SharePoint Site Owner cursus: Een 1-op-1 SharePoint cursus biedt de cursist in kwestie flexibiliteit. De SharePoint docent verzorgd de cursus op zijn of haar eigen locatie/huis. De cursist wordt onder begeleiding van een ervaren SharePoint docent alle in’s and out’s in SharePoint geleerd. De leerdoelen worden van tevoren door middel van een telefonische intake vastgesteld.
  • Klassikale SharePoint Site Owner in-company : Deze vorm van trainen is de meest voorkomende. Deze SharePoint training wordt bij u op locatie verzorgd. Dat kan zowel klassikaal als individueel. De leerdoelen worden van tevoren door middel van een telefonische intake vastgesteld. Tijdens deze SharePoint cursus kunt u eigen bestanden vanuit uw SharePoint omgeving aanleveren om in de cursus mee te werken.

Veel bedrijven stappen hedendaags over op SharePoint. Het centraal stellen van documenten waarbij medewerkers deze ten allen tijden kunnen raadplegen is hierin een groot voordeel. Na het volgen van een SharePoint training bij ons, zijn cursisten in staat volledig te kunnen werken in SharePoint.

Aan de hand van een eventueel telefonisch intake met 1 van onze SharePoint docenten, wordt in kaart gebracht welke onderwerpen u in uw eigen SharePoint trainingen wilt terug laten komen. Bij ons is het mogelijk om de training geheel naar uw wensen te kneden. Het grote voordeel is dat uw na de SharePoint cursus alle onderwerpen en functies die u uw medewerkers wilt laten leren aanbod komen.

Wat cursisten over onze SharePoint training vonden: