Westhaghe Training & Advies gebruikt cookies om u de meest geactualiseerde informatie te kunnen verstrekken

020 3080 466    [email protected]   Whatsapp  U kunt ons een WhatsApp-bericht sturen via nummer: 020 3080 466 Chat  

860 cursisten op beoordelen ons met een: (9,3)
Boek een Last-minute training in ons open rooster  

Cursusinhoud Cursusdata Offerte aanvragen

Prezi is een revolutionaire, moderne manier om presentaties te maken. Geen statische, lineaire plaatjes, maar in- en uitzoomen van het totaalplaatje naar de details. Niet voor niets wordt Prezi de ‘Powerpoint-killer’ genoemd.

Prezi is een nieuwe presentatievorm in opmars. Echter vele gebruikers weten nog niet de vele functies binnen Prezi. Prezi training is voor deze mensen weg gelegd om alle in's and out's binnen Prezi onder de knie te krijgen.

Tijdens de 1-daagse training Prezi komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • Wat is Prezi / introductie van Prezi
  • Zakelijke mogelijkheden van Prezi
  • Een Prezi maken
  • Visuele effecten van Prezi
  • Prezi afdrukken en delen
  • Handigheden en tips voor in Prezi
Prezi training bij u op locatie

Wij organiseren in Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht ook open rooster trainingen. De investering in ons open rooster is 395 euro per persoon (exclusief BTW). Bekijk via de buttons bovenaan deze pagina de cursusinhoud en de trainingsdata voor deze Prezi training:

Westhaghe Training & Advies verzorgd in-company trainingen op het gebied van Prezi. In samenspraak met een Prezi trainer en u als bedrijf is het ook mogelijk om een geheel op maatwerk training in Prezi te ontwikkelen zodat u aan het eind van de trainingsdag alle onderwerpen die u belangrijk vindt in Prezi behandeld heeft.