Westhaghe Training & Advies gebruikt cookies om u de meest geactualiseerde informatie te kunnen verstrekken

020 3080 466    [email protected]   Whatsapp  U kunt ons een WhatsApp-bericht sturen via nummer: 020 3080 466 Chat  

860 cursisten op beoordelen ons met een: (9,3)
Boek een Last-minute training in ons open rooster  

Outlook logo
Offerte aanvragen

Veel mensen gebruiken Microsoft Outlook voor hun werk, maar halen er lang niet uit wat er in zit. De door ons verzorgde Outlook trainingen zullen daar verandering in brengen.

Microsoft Outlook is verreweg het meest gebruikte programma van de hele Office suite. Echter, het is ook verreweg de meest 'onontdekte' applicatie.

Er valt veel meer met Outlook te doen dan de meeste mensen weten. De trainingen die wij hebben samengesteld zullen u daarom verstelt doen staan. Door goed uit de praktijk genomen voorbeelden te gebruiken ervaren onze cursisten de Microsoft Outlook cursussen als zeer nuttig. Binnen onze Outlook trainingen onderscheiden wij 2 niveau's (levels), te weten Outlook Basis cursus en Outlook Gevorderde cursus. Elke cursus in Microsoft Outlook duurt 1 dag en wordt onderwezen door een gecertificeerde Microsoft trainer. Tenzij anders is vermeld of afgesproken met de klant zijn meerdaagse Outlook cursussen ook mogelijk. Naast onze basis en gevorderde cursus verzorgen wij op diverse locaties in Nederland de Timemananagement in Outlook training.

In onderstaand schema kunt u een keuze maken in het niveau van de Microsoft Outlook trainingen. U kunt zich inschrijven voor de betreffende Outlook cursus die aansluit bij uw wensen en leerbehoefte. Wilt u dagelijks efficiënter en effectiever werken met Microsoft Outlook? Kies dan snel de desbetreffende training of vraag direct een offerte aan!

Snel en gemakkelijk werken met Outlook

Westhaghe Training & Advies biedt verschillende trainingen van de verschillende versies van Microsoft Office aan namelijk, 2013, 2010, Outlook for Mac, 2007 en 2003. Enkele locaties waar wij Outlook trainingen kunnen verzorgen zijn Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Eindhoven, Breda, Alkmaar, Almere of Den Haag. Vanaf 3 personen is het financieel interessant om de training op eigen locatie te volgen en kan in klassen tot en met 12 personen.