Westhaghe Training & Advies gebruikt cookies om u de meest geactualiseerde informatie te kunnen verstrekken

020 3080 466    [email protected]   Whatsapp  U kunt ons een WhatsApp-bericht sturen via nummer: 020 3080 466 Chat  

860 cursisten op beoordelen ons met een: (9,3)
Boek een Last-minute training in ons open rooster  

Cursusinhoud English course Cursusdata Offerte aanvragen Elearning Office 365 Excel logo

Office 365 biedt gebruikers nieuwe mogelijkheden aan op IT-services in Cloud diensten en zijn gericht op de zakelijke markt. Office 365 biedt kleine en middelgrote bedrijven vanaf vrijwel elke locatie toegang tot de hulpprogramma's van Microsoft Office die je kent en vertrouwt, plus IT-services op bedrijfsniveau die eenvoudig zijn te beheren.

Voor wie? Trainingsinhoud

Hieronder kunt u de inhoud van de Office 365 training verzorgt door Westhaghe Training & Advies. Dit is de standaard inhoud en duur (1 dag) die wij aanbieden. Uiteraard is het mogelijk om de inhoud en duur desgewenst aan te passen aan uw eisen, wensen en/of omgeving. Enkele onderwerpen die behandeld worden zijn;

  • Kennismaking van het Office 365 en de Cloud
  • Teamsites met SharePoint
  • Office Web Apps gebruiken
  • Navigatie
  • Het werken met SharePoint en Office 365
  • Vragenronde

Westhaghe Training & Advies biedt ondersteuning voor eindgebruikers die de stap maken naar Office 365 en de Cloud. Door verschillen en nieuwe mogelijkheden tijdens gerichte trainingen toe te lichten, zijn de deelnemers aan het eind van de Office 365 training in staat om de gehele Office 365 dienst onder de knie te krijgen.

Onze Office docenten verzorgen trainingen onder andere in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Haag, Eindhoven, Almere en Alkmaar.
Westhaghe Training & Advies is gespecialiseerd in migratie trainingen naar de nieuwste MS Office 365.

De Office 365 cursus bieden wij ook aan in een open rooster vorm. Op onze locaties Amsterdam, Eindhoven en Utrecht vinden de Office 365 trainingen plaats. De prijs voor deze cursus is 449 euro (exc. BTW) per cursist. Bekijk de geplande cursusdata voor de training Office 365 via bovenstaande button.

Wat cursisten over onze Office 365 cursus zeggen: