Westhaghe Training & Advies gebruikt cookies om u de meest geactualiseerde informatie te kunnen verstrekken

020 3080 466    [email protected]   Whatsapp  U kunt ons een WhatsApp-bericht sturen via nummer: 020 3080 466 Chat  

860 cursisten op beoordelen ons met een: (9,3)
Boek een Last-minute training in ons open rooster  

Offerte aanvragen

Voor wie?

Microsoft Office Project is een Enterprise Resource Planning software pakket en het is primair bedoeld om projectmanagers en portfoliomanagers in middelgrote en grote bedrijven te ondersteunen bij het maken van hun planningen. Planningen kunnen via hiërarchische modellen (Work Breakdown Structure, WBS) worden ingevoerd en aan individuele taken kunnen resources (menskracht) en budgetten worden toegewezen zodat resourceplanning ook mogelijk is. Wij bieden een tweedaagse MS Project training aan voor de 2019, 2016, 2013, ,2010, 2007 en 2003 versies. Kies in onderstaand schema de MS Project versie die u binnen uw organisatie gebruikt om de desbetreffende trainingen te bekijken

Wij organiseren een 2 daagse open rooster training op de volgende locaties:

Beschikbare versies

Microsoft Project trainingen bieden wij ook aan in ons open rooster. Deze MS Project trainingen vinden plaats in Amsterdam en u kunt uzelf online inschrijven voor deze training.

Project logo

Software als Project is in staat om uitgaande van de project- en portfoliogegevens (baseline) via geavanceerde rekenmodellen voorspellingen te doen over de optimale planning ('Estimation' en 'Scheduling'). Daarmee zet de software een zogenaamd kritiek pad uit. Grafisch wordt de planning vervolgens getoond door middel van bijvoorbeeld Gantt-grafieken.

Project is een applicatie om projecten te beheersen. Een must voor iedere projectmedewerker. Met Project kunt u het hele project plannen, resources en deadlines in kaart brengen en wordt direct inzichtelijk of en wanneer bijsturing noodzakelijk is en wat de gevolgen van vertraging zijn voor de overige taken in het project. Er zijn verschillende projectmanagementmethoden in gebruik voor de beheersing van projecten. Een voorbeeld hiervan is Prince2.

De trainingen in MS Project zijn zowel te trainen middels een open rooster (standaard training) of in-company (standaard of maatwerk training). De trainingen kunnen worden gehouden onder andere in Amsterdam, Utrecht, Den Haag, Rotterdam, Eindhoven, Almere en Alkmaar.

Slootweg Machinefabriek heeft met succes de cursus Microsoft Project 2007 gevolgd. Na de training hebben de verschillende collega's een goede indruk gekregen over de applicatie MS Project en is de jongste medewerker na de training druk bezig geweest om planningen over te zetten naar MS Projects. Wilt u weten wat Westhaghe Training & Advies kan betekenen voor cursus in MS Project? Bekijk onze pagina met alle MS Project trainingen