Westhaghe Training & Advies gebruikt cookies om u de meest geactualiseerde informatie te kunnen verstrekken

020 3080 466    inf[email protected]   Whatsapp  U kunt ons een WhatsApp-bericht sturen via nummer: 020 3080 466 Chat  

860 cursisten op beoordelen ons met een: (9,3)
Boek een Last-minute training in ons open rooster  

Offerte aanvragen

Veel mensen kunnen moeiteloos met Excel werken. Met tools die binnen Power BI beschikbaar worden gesteld zal dit in de toekomst alleen nog maar beter worden. Binnen Power BI wordt het opschonen van data, het doorzoeken en filteren van miljoenen rijen, én het visueel inzichtelijk maken van data nog eenvoudiger. Westhaghe biedt in een 1-daagse praktijkgerichte basis én een gevorderde training aan. De cursist wordt geleerd om snel en grote hoeveelheden data te analyseren door gebruik te maken van verschillende Excel data modellen. Daarnaast wordt gedurende de training gebruik gemaakt van data die afkomstig kunnen zijn van verschillende externe gegevensbronnen die met Power Map, Power View en Power Pivot uitwisselbaar zijn. Door de praktijkgerichtheid van deze Power BI training worden theorie en technieken vervolgens hands-on geoefend.

Er zijn 2 niveaus, namelijk de Power BI Basis en Power BI Gevorderde training. Daarnaast bieden wij ook een officieel 3 daagse Microsoft curriculum, namelijk de MS 20778 Analyzing Data with PowerBI.

Business Intelligence (BI) bestaat uit de verzameling hulpprogramma’s en processen die mensen gebruiken om gegevens te verzamelen, om te zetten in zinvolle informatie en vervolgens betere beslissingen te kunnen nemen. Microsoft Excel 2013 bevat diverse BI-mogelijkheden, waarmee u op eenvoudige wijze gegevens kunt verzamelen en visualiseren. Met deze extra mogelijkheden is Excel 2013 nu een echte self service Power BI functionaliteit geworden. Binnen Excel 2013 en 2016 zit de BI functies standaard verwoven in de Office versies.

De inhoud van deze Power BI training kunt u geheel aan uw eigen wensen aanpassen als u kiest voor een in-house Power BI training. Hierdoor kunt u uw eigen bestanden kunt gebruiken tijdens de training. Op deze manier ervaart u optimaal rendement van de Power BI training. Onderwerpen die centraal staan in de Power BI training zijn onder andere;

  • Quick Analysis
  • Power Pivot
  • Quick Explore
  • Power View
  • Power Map
  • DAX functies zoals Datum- en tijdfuncties, Filterfuncties (DAX) tabel, Logische functies (DAX) tabel
  • Data Analysis Expressions en de verschillende DAX functies zoals ABS Functie, FIXED Functie, FORMAT Functie, ALLEXCEPT functie

Deze Power BI training is bestemd voor BI-consultants, analisten, power users, eindgebruikers, IT-professionals en geavanceerde Excel gebruikers die vertrouwd willen worden met de mogelijkheden die Power BI biedt.

Om deel te nemen aan deze Power BI training dient de cursist in ieder geval de onderwerpen uit de Excel Gevorderde Tabellen & Databases én de Gevorderde - Formules & Functies training te kunnen uitvoeren.

Wist u dat het al vanaf 3 personen interessant is om een training bij u op locatie te organiseren? Vraag direct informatie aan voor een in-company Power BI training via de chat of bel ons op 020-3080466!