Westhaghe Training & Advies gebruikt cookies om u de meest geactualiseerde informatie te kunnen verstrekken

020 3080 466    [email protected]   Whatsapp  U kunt ons een WhatsApp-bericht sturen via nummer: 020 3080 466 Chat  

860 cursisten op beoordelen ons met een: (9,3)
Boek een Last-minute training in ons open rooster  

Offerte aanvragen

Het rapportageprogramma Crystal Reports wordt wereldwijd gebruikt om snel en efficiënt rapporten te bouwen met een interactieve inhoud. Dit programma stelt u als eindgebruiker in staat om rapporten te publiceren voor op het web of in vele andere bestandsformaten op te slaan. Het programma biedt diverse integratie mogelijkheden.

Westhaghe Training & Advies biedt verschillende Crystal Report trainingen aan voor eindgebruikers. Deze varieren van Basis tot aan Server specifieke cursussen.

In onze Crystal Report I training geven wij u een inleiding met het werken met de report generator Crystal Reports. Vervolgens zijn er nog twee vervolg trainingen die u kunt volgen.

Bekijk onderstaande specifieke cursusinhouden om te kijken welke training het meest geschikt is voor u als cursist;

Zoekt u een specifieke Crystal Report groepstraining? Dan kunnen wij deze cursus geheel op maat verzorgen. Heeft u enkele individuen binnen uw organisatie, dan is een klassikale training in het open rooster een financieel betere oplossing. Vraag meer informatie over deze Crystal Report cursus via onze chatfunctie of via 020-3080466