Westhaghe Training & Advies gebruikt cookies om u de meest geactualiseerde informatie te kunnen verstrekken

020 3080 466    info@westhaghe.com   Whatsapp  U kunt ons een WhatsApp-bericht sturen via nummer: 020 3080 466 Chat

Access training Offerte aanvragen

Worden uw Excelsheets te groot? Staat uw informatie op meerdere plekken? Of, wilt u zich verdiepen in het professioneel, gestructureerd en genormaliseerd opslaan en delen van gegevens? Denk dan eens aan een database en daarbij bijvoorbeeld aan Microsoft Access.

Microsoft Office Access gebruikt een grafische interface, waardoor het mogelijk is voor basis gebruikers om een database te bouwen. In tegenstelling tot andere databaseproducten bevat MS Access alles om een front end te bouwen (formulieren, rapporten, en pagina's). In onze Access trainingen leert u hoe u hier mee werkt.

Binnen onze Access trainingen onderscheiden wij 2 niveau's (levels), te weten Access basis training en Access gevorderd/ervaren training. Elk level wordt in 2 dagen onderwezen tenzij anders is afgesproken. Daarnaast biedt Westhaghe Training & Advies speciale maatwerk trainingen in Access en zijn er mogelijkheden tot MOS certificering in Microsoft Access.

In onderstaand schema kunt u een keuze maken in het niveau van onze Access trainingen. U kunt informatie bekijken over de betreffende Access training die aansluit bij uw wensen en leerbehoefte. Bespaar dagelijks tijd door efficiënter te werken met het databaseprogramma Access.

Access Basis Training

U bent als cursist geheel nieuw in het programma van Access. Kies voor de Access cursus en leer de basisbeginselen in het programma. Na deze 2 daagse cursus ben u in staat om dagelijkse werkzaamheden te verichten.

Access Gevorderde Training

De 2 daagse cursus Access voor gevorderden is speciaal ontwikkeld voor cursisten die al enige ervaring hebben met het programma Access. Kies in onderstaand schema de Access-versie die u graag wilt trainen.

MOS Access Training

Deze 2 daagse MOS Access cursus bereidt u voor op het soortgelijk genoemde MOS Access examen. Het programma is opgesteld door 1 van onze Access docenten en is een combinatie van de Access Basis, Gevorderde en MOS examen vragen. Bij Westhaghe Training & Advies kunt u de volgende MOS Access trainingen volgen;

VBA Access

Wilt u leren programeren in Access? Dan hebben wij speciaal een VBA Access training. Deze 3 daagse cursus leert u stap voor stap hoe u macro's kunt maken in Access.

Access maatwerk training

U wilt het programma leren maar sommige onderwerpen uit de basis en gevorderde cursus zijn niet van toepassing binnen uw bedrijf? Geen probleem, Westhaghe Training & Advies heeft speciaal daarvoor de maatwerk cursus waarbij u in samenspraak met 1 van onze docenten het programma samenstelt voor de Access cursus.

Met Access, snel en eenvoudig een database opzetten!

Wist u dat een Access cursus bij u op locatie al financieel aantrekkelijk is vanaf 3 personen of meer? Meer informatie over deze opties, vraag een vrijblijvende offerte aan via bovenstaande button.

Westhaghe Training & Advies verzorgt door heel Nederland Access training enkele voorbeelden zijn o.a. Amsterdam, Utrecht, Den Haag, Rotterdam, Eindhoven, Alkmaar, Den Helder