Scherpe Tarieven

Persoonlijk Contact

Advies Op Maat

Klassikaal & Digitaal Trainen

Dirk van Campenhout – MS Office, VBA & SQL trainer

Voordat Dirk in de ICT terecht kwam was hij achtereenvolgens medisch analist en docent natuur- en scheikunde. Hij geeft sinds 1997 en met plezier computer trainingen. Dirk beheerst de gehele MS Office suite. Hij geeft trainingen van basis niveau tot en met programmeren in VBA (Visual Basic for Applications).

Verder houdt hij zich bezig met MS Project (project planningen maken) en MS Visio (teken programma voor onder andere stroomdiagrammen), die niet tot het MS Office pakket horen, maar wel Microsoft producten zijn. Verder geeft hij trainingen op het gebied van SQL (Structured Query Language): een taal die gebruikt kan worden voor het bevragen en het aanpassen van gegevens in een relationele database Dirk geeft op een ontspannen manier en met de nodige humor les aan cursisten.

Email: info@westhaghe.com
Telefoon: +31 (0)20 3080 466

Dirk van Campenhout

Ontvang onze tips, tricks & aanbiedingen in je mailbox!

Wil je onze gratis tips en tricks ontvangen waardoor je sneller en effectiever kunt werken? Vul dan onderstaand formulier in!

Beoordeeld met een 9.3 met 1.000+ ervaringen op Springest

Ton

5-stars-png-no-background-4

"Erg fijne en duidelijke uitleg. Het meekijken op de beamer was een fijne manier waarop iedereen mee kon kijken. Ik heb heel veel kennis van alle mogelijkheden opgedaan. Een echte aanrader voor mensen die met PowerBI aan de slag gaan en zijn."

Danny Geelhoed

5-stars-png-no-background-4

"Mooie interactieve training op basis van pragmatische oefeningen. Leerzaam en heel veel nieuwe handigheidjes geleerd van een enthousiaste trainster. Tijd is te kort en kan ook nog in een meerdaagse training worden gevat."

Jan Does

5-stars-png-no-background-4

"Heel veel van geleerd veel truukjes en de PDF gaat zeker helpen. Veel nieuwe zaken ontdekt. Het was een gezellige training. Trainer was zeer kundig. Heeft heel veel ervaring. Ga dit zeker toepassen in mijn werk."

Nicolien Blokhuis

5-stars-png-no-background-4

"De training was plezierig en leerzaam door de goede afwisseling van instructie en zelf oefenen. Omdat de groep niet groot was (vier deelnemers) was er voldoende ruimte om vragen te stellen. "

RichardZegstroo

Richard Zegstroo

Opleidingsadviseur

Kunnen we je ergens mee helpen?

Heb je ergens hulp bij nodig of wil je weten of een training bij je leerdoelen past? Neem dan contact op voor vrijblijvend advies.

Bel ons op 020-3080466 of mail naar ons via info@westhaghe.com. We helpen je graag!