Scherpe Tarieven

Persoonlijk Contact

Advies Op Maat

Klassikaal & Digitaal Trainen

Digibeet of digi-atleet? Hoe fit en vitaal ben jij met Office 365?

Het Microsoft Office 365 is ongelofelijk populair, omdat het een platform is wat bijna alles levert wat een bedrijf nodig heeft. Daarom is het voor je huidige werkzaamheden, maar ook bij het mogelijk switchen naar een andere werkgever, belangrijk dat je digitaal fit bent. Maar ben jij digibeet of digi-atleet of zit je er ergens tussenin? Bepaal het zelf, aan de hand van deze drie vragen:

Hoeveel procent van Office 365 ken je?
Deze vraag heeft te maken met het percentage van functionaliteiten die bij jou bekend zijn in Microsoft Word, PowerPoint of Excel. Heb je bijvoorbeeld de sneltoetsen in de blauwe bovenbalk op jouw persoonlijk werkzaamheden afgestemd? Maar er is nog iets. Hoe volledig gebruik je de meegeleverde applicaties, zoals Forms, OneNote en Sway? Wellicht heb je deze nog nooit op jouw werkplek gebruikt. Onze Office 365 Inspiratiesessie zou een prima startschot zijn om nog meer mogelijkheden te ontdekken die je al in huis hebt.

Welk cijfer geef je jezelf als het gaat om digitaal samenwerken?
De vraag is onder andere of het samenwerken efficiënt en veilig verloopt als je op afstand werkt. Waar kun je het beste jouw documenten opslaan, ga je nog steeds documenten heen en weer sturen of kies je ervoor om online in hetzelfde document samen te werken? Als je optimaal wilt leren samenwerken is de Office 365 Eindgebruikerstraining ongetwijfeld iets voor jou. Je leert onder andere nog beter te werken met Microsoft Teams, maar ook om eenvoudig afspraken met je collega’s in te plannen. Na deze training geef je jezelf vast een 10!

Ben je al een winnaar met data?
Digi-atleten zijn wellicht ook wel de mensen die ‘een gouden medaille’ willen halen op het gebied van data. Enorm interessant, omdat er steeds meer data beschikbaar komt en er daardoor verborgen schatten klaarliggen die waardevol kunnen zijn voor jouw bedrijf of klanten. Belangrijk is vooral dat je weet hoe je data om kunt zetten in visuele rapportages. Op die manier begrijpen jouw collega’s of klanten het eerder en beter. Ons advies is om dan eens te onderzoeken of de Power BI Desktop & Online Basis training iets voor je is.

Fit en vitaal voor beginners en gevorderden
Voor wie zich ‘digibeet’ voelt zijn er vele basistrainingen om mee te starten. Maar als je al goed op weg bent en kampioen wilt worden op het gebied van Microsoft Office 365 volg dan de eindgebruikerstrainingen voor gevorderden. Het complete overzicht vind je hier terug. Naast Microsoft bieden we ook eindgebruikerstrainingen aan voor mensen die met Google, Adobe maar ook een iPad werken.

Inspiratiesessie van Westhaghe

Ontvang onze tips, tricks & aanbiedingen in je mailbox!

Wil je onze gratis tips en tricks ontvangen waardoor je sneller en effectiever kunt werken? Vul dan onderstaand formulier in!

Beoordeeld met een 9.3 met 1.000+ ervaringen op Springest

Ton

5-stars-png-no-background-4

"Erg fijne en duidelijke uitleg. Het meekijken op de beamer was een fijne manier waarop iedereen mee kon kijken. Ik heb heel veel kennis van alle mogelijkheden opgedaan. Een echte aanrader voor mensen die met PowerBI aan de slag gaan en zijn."

Danny Geelhoed

5-stars-png-no-background-4

"Mooie interactieve training op basis van pragmatische oefeningen. Leerzaam en heel veel nieuwe handigheidjes geleerd van een enthousiaste trainster. Tijd is te kort en kan ook nog in een meerdaagse training worden gevat."

Jan Does

5-stars-png-no-background-4

"Heel veel van geleerd veel truukjes en de PDF gaat zeker helpen. Veel nieuwe zaken ontdekt. Het was een gezellige training. Trainer was zeer kundig. Heeft heel veel ervaring. Ga dit zeker toepassen in mijn werk."

Nicolien Blokhuis

5-stars-png-no-background-4

"De training was plezierig en leerzaam door de goede afwisseling van instructie en zelf oefenen. Omdat de groep niet groot was (vier deelnemers) was er voldoende ruimte om vragen te stellen. "

RichardZegstroo

Richard Zegstroo

Opleidingsadviseur

Kunnen we je ergens mee helpen?

Heb je ergens hulp bij nodig of wil je weten of een training bij je leerdoelen past? Neem dan contact op voor vrijblijvend advies.

Bel ons op 020-3080466 of mail naar ons via info@westhaghe.com. We helpen je graag!