DIEV training

Scherpe Tarieven

Persoonlijk Contact

Advies Op Maat

Klassikaal & Digitaal Trainen

Iedereen die binnen uw organisatie gebruikmaakt van het bedrijfsnetwerk, is voor hackers een mogelijk doelwit om toegang te krijgen tot uw bedrijfsgegevens. De training Awareness Eindgebruikers bij Cybercriminaliteit leert cursisten cybercriminaliteit herkennen en voorkomen. Een gecertificeerde en ervaren Security Certified Trainer behandelt in een klassikale training op een laagdrempelige manier alles over cybercriminaliteit.

Training DIEV™ is een goede stap naar cybercrime-awareness. De klassikale groepstraining Awareness Eindgebruikers bij Cybercriminaliteit is een vervolg op de online training en biedt verdieping en de mogelijkheid tot interactie in een klassikale training op maat. Cursisten kunnen aangeven waar zij mee zitten en wat de praktische knelpunten zijn. Aan de hand van grote en kleine voorbeelden van cybercriminaliteit nemen de cursisten een kijkje in de wereld van de cybercrimineel. Er wordenconcrete en praktische tips gegeven en er wordt een eerste aanzet geboden voor het verder professionaliseren van informatiebeveiliging binnen de eigen organisatie. Er is aandacht voor organisatorische, fysieke en digitale maatregelen.

Doelgroep

Deze DIEV™ training is een goede stap naar cybercrime-awareness. De klassikale groepstraining Awareness Eindgebruikers bij Cybercriminaliteit is een biedt verdieping en de mogelijkheid tot interactie in een klassikale training op maat. Cursisten kunnen aangeven waar zij mee zitten en wat de praktische knelpunten zijn. Aan de hand van grote en kleine voorbeelden van cybercriminaliteit nemen de cursisten een kijkje in de wereld van de cybercrimineel. Er worden concrete en praktische tips gegeven en er wordt een eerste aanzet geboden voor het verder professionaliseren van informatiebeveiliging binnen de eigen organisatie. Er is aandacht voor organisatorische, fysieke en digitale maatregelen.

De training heeft een interactief karakter. Bij een groepsgrootte van maximaal 10 personen is er genoeg ruimte om in te gaan op casuïstiek en specifieke situaties en voorbeelden uit uw eigen organisatie. De definitieve inhoud van de training is maatwerk.

Meer weten?

Wilt u meer weten over deze DIEV™ training in groepsverband? Bel ons op 020-3080466 of spreek 1 van onze chat-operators aan.

Meer weten over dit onderwerp?

We verzorgen verschillende verschillende cursussen! Laat hieronder uw gegevens achter en we sturen u vrijblijvend een uitgebreid overzicht toe met alle mogelijkheden.

Beoordeeld met een 9.3 met 900+ ervaringen op Springest

Ton

5-stars-png-no-background-4

"Erg fijne en duidelijke uitleg. Het meekijken op de beamer was een fijne manier waarop iedereen mee kon kijken. Ik heb heel veel kennis van alle mogelijkheden opgedaan. Een echte aanrader voor mensen die met PowerBI aan de slag gaan en zijn."

Danny Geelhoed

5-stars-png-no-background-4

"Mooie interactieve training op basis van pragmatische oefeningen. Leerzaam en heel veel nieuwe handigheidjes geleerd van een enthousiaste trainster. Tijd is te kort en kan ook nog in een meerdaagse training worden gevat."

Jan Does

5-stars-png-no-background-4

"Heel veel van geleerd veel truukjes en de PDF gaat zeker helpen. Veel nieuwe zaken ontdekt. Het was een gezellige training. Trainer was zeer kundig. Heeft heel veel ervaring. Ga dit zeker toepassen in mijn werk."

Nicolien Blokhuis

5-stars-png-no-background-4

"De training was plezierig en leerzaam door de goede afwisseling van instructie en zelf oefenen. Omdat de groep niet groot was (vier deelnemers) was er voldoende ruimte om vragen te stellen. "