Crystal Reports training

Scherpe Tarieven

Persoonlijk Contact

Advies Op Maat

Klassikaal & Digitaal Trainen

Offerte aanvragen

Het rapportageprogramma Crystal Reports wordt wereldwijd gebruikt om snel en efficiënt rapporten te bouwen met een interactieve inhoud. Dit programma stelt u als eindgebruiker in staat om rapporten te publiceren voor op het web of in vele andere bestandsformaten op te slaan. Het programma biedt diverse integratie mogelijkheden.

Westhaghe Training & Advies biedt verschillende Crystal Report trainingen aan voor eindgebruikers. Deze varieren van Basis tot aan Server specifieke cursussen.

In onze Crystal Report I training geven wij u een inleiding met het werken met de report generator Crystal Reports. Vervolgens zijn er nog twee vervolg trainingen die u kunt volgen.

Bekijk onderstaande specifieke cursusinhouden om te kijken welke training het meest geschikt is voor u als cursist;

Zoekt u een specifieke Crystal Report groepstraining? Dan kunnen wij deze cursus geheel op maat verzorgen. Heeft u enkele individuen binnen uw organisatie, dan is een klassikale training in het open rooster een financieel betere oplossing. Vraag meer informatie over deze Crystal Report cursus via onze chatfunctie of via 020-3080466

Meer weten over dit onderwerp?

We verzorgen verschillende verschillende cursussen! Laat hieronder uw gegevens achter en we sturen u vrijblijvend een uitgebreid overzicht toe met alle mogelijkheden.

Beoordeeld met een 9.3 met 900+ ervaringen op Springest

Ton

5-stars-png-no-background-4

"Erg fijne en duidelijke uitleg. Het meekijken op de beamer was een fijne manier waarop iedereen mee kon kijken. Ik heb heel veel kennis van alle mogelijkheden opgedaan. Een echte aanrader voor mensen die met PowerBI aan de slag gaan en zijn."

Danny Geelhoed

5-stars-png-no-background-4

"Mooie interactieve training op basis van pragmatische oefeningen. Leerzaam en heel veel nieuwe handigheidjes geleerd van een enthousiaste trainster. Tijd is te kort en kan ook nog in een meerdaagse training worden gevat."

Jan Does

5-stars-png-no-background-4

"Heel veel van geleerd veel truukjes en de PDF gaat zeker helpen. Veel nieuwe zaken ontdekt. Het was een gezellige training. Trainer was zeer kundig. Heeft heel veel ervaring. Ga dit zeker toepassen in mijn werk."

Nicolien Blokhuis

5-stars-png-no-background-4

"De training was plezierig en leerzaam door de goede afwisseling van instructie en zelf oefenen. Omdat de groep niet groot was (vier deelnemers) was er voldoende ruimte om vragen te stellen. "